Copy
NIEUWSBRIEF JANUARI 2020
 

NIEUWJAARSBORREL | 17 JANUARI 
 


Proost, op een gelukkig, mooi, gezond nieuw jaar! Uiteraard vieren wij het nieuwe jaar tijdens de Chrome Nieuwjaarsborrel en wij hopen dat u erbij bent. Op vrijdag 17 januari gaan vanaf 17.00 uur de deuren van de Chromegarage in de Hollanderstraat 79 open. Het wordt een avond vol gezelligheid, lekker eten, uiteraard goede wijn en een speech van uw wagenparkbeheerder. Natuurlijk introduceren wij ook weer een ‘nieuwe’ Chrome klassieker. En niet één, maar we hebben dit jaar twee nieuwkomers in de Chrome stal! Wat voor exemplaren het zijn geworden vertellen wij u niet, kom maar kijken. Want... iedereen die Chrome een warm hart toedraagt is welkom om het glas te komen heffen op het nieuwe jaar! Komt u ook?
 


RALLY MORESNET | (7) 8 TOT EN MET 10 MEIHet is alweer 100 jaar geleden dat er een einde kwam aan de vrijstaat Moresnet, een gebied rond het drie landenpunt. Het gebied, in de vorm van een stompe driehoek, lag ten zuiden van de Vaalserberg en reikte tot aan de hoofdweg van Aken naar Luik. Op het drielandenpunt komen Belgie, Nederland en Duitsland samen. Een prachtige omgeving waar wij een drie daagse rally organiseren. Gaat u van 7 tot 10 mei mee met deze bijzondere buitenlandse rally? Binnenkort komen wij met meer informatie over de rally in het gebied rond Moresnet.  

ACTIE; inschrijven voor 1 februari 2020... dan krijgt u 10% korting op het inschrijfbedrag!CHROME CLASSIC CAR ZAKELIJKE RALLY’SBoek een zakelijke rally met uw collega’s of klanten.  
Wist u dat wij unieke bedrijfsevenementen of zakelijke rally's met uw collega’s of klanten organiseren? Uiteraard zorgen wij ook voor een heerlijke lunch op een stijlvolle locatie en de prijsuitreiking tijdens het diner. Neem voor meer informatie contact of bekijk de website: www.chromeclassiccarrally.nl.
 

PROGRAMMA 2020 | ZET IN UW AGENDA!

 • 17 JANUARI
  Nieuwjaarsborrel 
   
 • 5 APRIL 
  Voorjaarsrally
  Start van het rallyseizoen, om er weer een beetje 'in te komen'.
   
 • (7) 8 , 9, 10 MEI 
  Verken de grenzen van de oude vrijstaat Moresnet tijdens een compleet verzorgde 3-daagse rally.
   
 • 6 SEPTEMBER
  Kids Rally
   
 • 19 SEPTEMBER
  Juliana Kinder Rally
  Vorm een team met een patiëntje uit het JKZ en heb samen een leuke dag.
   
 • OKTOBER
  Rally Classico della Toscane.
  Reeks 4 daagse rally-events. Rijden over de mooiste weggetjes van Toscane, Geniet van wat de mooiste streek van Italië u biedt! Zowel particuliere- als zakelijke inschrijvingen. Deelnemen is mogelijk met zowel privé- als Chrome klassiekers, door zowel Chrome-leden als niet-leden.


ZOEKT U STALLINGRUIMTE?De praktijk wijst uit dat een klassieker meer gebruikt wordt als hij onder handbereik staat.
Even op het fietsje het autootje ophalen…Naast de plekken in de Chrome garage of in onze droge en bewaakte ruimte in Monster hebben wij ook stalingsruimte in het centrum van Den Haag om uw klassieker of motor mooi en droog te stallen. Neem voor meer informatie contact op met Chrome: info@chrome.nl.
 


LIKE ONS OP FACEBOOK! CHROME heeft een eigen Facebook pagina. Blijf op de hoogte van alle rally's, laat van je horen maar word vooral onze fan!

Copyright © Chrome

CHROME
Hollanderstraat 79
2517 HJ Den Haag
Email: info@chrome.nl
Website: www.chrome.nl
Mobiel: 06.28.22.80.98
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chrome · Hollanderstraat 79 · Den Haag, ZH 2517 HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp