Copy
NIEUWSBRIEF TOSCAANSE NAZOMER
 

Elk jaar vertrekt Chrome - Classic Car Events met een tiental klassiekers in oktober richting Toscane. Nadat we onze automobielen in Toscane hebben opgepoetst en ingereden hoeft u alleen nog maar in te stappen en te genieten van vijf heerlijke nazomerdagen toeren door het prachtige landschap.

In 2012 ontdekten wij het schitterende dertiende eeuws dorpje Gargonza in de heuvels rond Monte San Savino, net iets ten zuiden van de Chianti vallei. Met behoud van veel originele details heeft de eigenaar; de Florentijnse adellijke familie Guicciardini Corsi Salviati, het dorp omgetoverd tot een uniek hotel.

Gaat u mee? Lees er hier meer over.BEZOEK DE MILLE MIGLIAWelke autoliefhebber heeft een bezoek aan de beroemde Mille Miglia niet op zijn bucketlist staan? Dit jaarlijkse spektakel, waarbij ‘s werelds mooiste sportauto’s uit de vorige eeuw de Italiaanse wegen onveilig maken wordt dit jaar in oktober gereden. Chrome heeft in die periode een tiental klassieke automobielen in Toscane beschikbaar waarmee wij op zaterdag 24 oktober een stuk van de Mille Miglia gaan meemaken. Lees er hier meer over.INDIVIDUEEL MOOIE RALLY'S RIJDEN IN NEDERLANDVoorheen organiseerde Chrome zakelijke events voor groepen, met als klapper onze Classic Car Rally. Nu is het onze uitdaging om u een mogelijkheid te bieden waarmee u uw relaties individueel kunt bedanken. Chrome heeft speciaal hiervoor de Classic Weekend voor 2 personen in het leven geroepen. 

Een volledig verzorgd weekend in een klassieke automobiel naar keuze met een uitgestippelde route naar een mooi hotel een diner met wijnarrangement, een overnachting en voor de volgende dag een picknick arrangement. Uw Classic Weekend kan worden aangevuld met keuze uit meerdere segmenten classic cars, afleveren op locatie, 4 of 5-gangendiner etc.

Prijsindicatie: vanaf € 895 ex. btw.

Culinaire tour
Daarnaast bieden wij een 'culinaire tour' door Nederland. U overnacht elke avond bij de mooiste hotels en geniet in toprestaurants van het hoogste niveau van een 5- of meer gangen diner, telkens met een ander culinair thema. U kunt kiezen van 2 tot 4 overnachtingen met telkens een mooie dagvullende route tussen de locaties. EVEN IETS ANDERS.... Uw kinderen zijn de baas en bepalen waar u rijdt!

Zo werkt het tijdens de Haagsche Kinderrally. Een rally die speciaal gemaakt is voor vader of moeder met zoon of dochter. Zij lezen kaart en geven aan hoe er gereden moet worden. Er wordt gestreden in 2 klassen; Junior voor de 8 – 12 jarigen en A klasse voor de leeftijd 13 – 16 jaar en u hoeft geen ervaring te hebben. Verder is de keuze is aan u... rijdt u in een klassieker van Chrome of in uw eigen cabriolet of klassieker? Bekijk de flyer voor meer informatie. Gaat u mee op 20 september? 
 ZOEKT U STALLINGRUIMTE?Het zijn onzekere tijden voor aandelen en investeringen. Is het u opgevallen dat de waarde van klassiekers niet erg onder druk staat? En dat u er ook nog eens lekker in kunt rijden?

Het is wel de kunst om de juiste klassieker aan te schaffen, goed voor je bezit te zorgen: onderhoud bij de juiste partijen, conservering of restauraties, technische opwaardering en natuurlijk een mooie, droge en gezellige plek om hem of haar te stallen. Chrome heeft de expertise in huis voor alle aan klassieke automobielen gerelateerde zaken. En binnenkort zelfs een uitbreiding met een unieke stallingslocatie! Neem contact op, zodat wij u kunnen adviseren of helpen. 


LIKE ONS OP FACEBOOK! CHROME heeft een eigen Facebook pagina. Blijf op de hoogte van alle rally's, tours, acties en het laatste nieuws.
 

 
Copyright © Chrome

CHROME
Hollanderstraat 79
2517 HJ Den Haag
Email: info@chrome.nl
Website: www.chrome.nl
Mobiel: 06.28.22.80.98
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chrome · Hollanderstraat 79 · Den Haag, ZH 2517 HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp