Copy
NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2021

CHAUFFEURS GEZOCHT VOOR DE JULIANA KINDER RALLY OP 11 SEPTEMBER!GEZOCHT: Voor de kinderrally op 11 september zoeken wij nog gevaccineerde klassieke autobezitters die willen meerijden in onze goede doelen rally!

Chronisch zieke of gehandicapte kinderen wordt op deze manier een unieke ervaring geboden: meedoen aan een echte auto-rally. Bij het woord rally moet u niet denken aan een woeste race: het wordt een puzzelrit waarbij de gezelligheid en het dagje uitgevoel voorop staat. Iedere deelnemer krijgt een navigator (de kids) toegewezen, samen brengen zij de rally tot een goed einde. Tijdens de lunch volgt een feestelijke prijsuitreiking. Meld u aan bij Chrome.  TOSCANE RALLY PARTICULIER | INDIVIDUELE INSCHRIJVING OF VRIJ RIJDEN | BIJNA VOL!Ook deze rally is bijna vol! Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar. Wees snel!

In oktober vertrekken wij naar het prachtige Toscane waar wij rally rijden en verblijven in het prachtige Gargonza. Per team van twee personen kunt u zich meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met al het moois dat het Toscaanse landschap en de lokale keuken u biedt. Maar u kunt ook in de herfstvakantie met uw gezin genieten van vrij rijden door het prachtige Toscaanse landschap. Wilt u liever vrij rijden en niet verbonden zijn aan rallyrijden, dat kan ook! Voor de echte avonturiers is er ook nog eens de mogelijkheid samen met ons terug te rijden. Gaat u mee?


Meer informatie over de rally in Toscane vindt u op onze website
 

 

BELEEF UW EIGEN AVONTUUR!

Een oude Braziliaan zei ooit tegen mij: Een slang die niet beweegt vangt geen muizen. En zeg eens eerlijk, hoelang heeft u al niet ‘bewogen’? Ga mee op avontuur op maat! Al jaren beleef ik, Eric van der Maarel, eigenaar van Chrome, het grootste plezier aan mijn avonturen met klassieke auto's. Een onverwachte 'barnfind' in een Italiaanse schuur, een ontmoeting met een bejaarde eigenaar van een Rolls die na 40 jaar zijn bezit gaat verkopen of gewoon de ontmoetingen met mensen als je onderweg bent met een klassieker op de trailer. Een belevenis waar u nog jaren over napraat. Gaat u mee?

 


PROGRAMMA 2021 | ZET IN UW AGENDA!

  • 11 SEPTEMBER | MELD U AAN!
    Juliana Kids Rally Vorm een team met een patiëntje uit het JKZ en heb samen een leuke dag.
     
  • OKTOBER
    Rally Classico della Toscane.
    Reeks 5 daagse rally-events. Rijden over de mooiste weggetjes van Toscane, Geniet van wat de mooiste streek van Italië u biedt! Zowel particuliere- als zakelijke inschrijvingen. 


ZOEKT U STALLINGRUIMTE?De praktijk wijst uit dat een klassieker meer gebruikt wordt als hij onder handbereik staat.
Even op het fietsje het autootje ophalen…Naast de plekken in de Chrome garage of in onze droge en bewaakte ruimte in Monster hebben wij ook stalingsruimte in het centrum van Den Haag om uw klassieker of motor mooi en droog te stallen. Chrome breidt stallingscapaciteit uit met een extra ruimte voor lange termijn en winterstalling voor motoren, klassieke automobielen en klassieke campertjes. Neem voor meer informatie contact op met Chrome: info@chrome.nl.


LIKE ONS OP FACEBOOK! CHROME heeft een eigen Facebook pagina. Blijf op de hoogte van alle rally's, laat van je horen maar word vooral onze fan!

Copyright © Chrome

CHROME
Hollanderstraat 79
2517 HJ Den Haag
Email: info@chrome.nl
Website: www.chrome.nl
Mobiel: 06.28.22.80.98
This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chrome · Hollanderstraat 79 · Den Haag, ZH 2517 HJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp