Copy
De nieuwsbrief december 2015 van CHROME.

NIEUWJAARSBORREL | 15 JANUARI

Berucht en beroemd om de lekkere wijntjes, gezelligheid, de speech en uiteindelijk de verrassende introductie. De CHROME nieuwjaarsborrel vindt plaats op 15 januari vanaf 17.00 uur. Komt u ook?
 

TERUGBLIK EVENEMENTEN VAN CHROME 

Zo vlak voor de jaarwisseling, de blik al vooruit naar het voorjaar van 2016, kijken wij nog eenmaal terug op het afgelopen jaar en de Chrome activiteiten.

We begonnen het jaar met, uiteraard, de nieuwjaarsborrel en de introductie van onze Triumph TR3. Later die maand organiseerde wij voor jong en oud de Chrome Race Dag waarbij onze 4-track racebaan werd neergezet en jong en oud pret had. De kids werden heel serieus, de ouderen werden weer kids. Ook organiseerde wij voor iedereen die nader kennis wilde maken met het klassieke rally rijden, of gewoon zijn of haar kennis een beetje op wil frissen een navigatiecursus (in samenwerking met Carine Dubois). Succes alom, vandaar dat wij dit volgend jaar ook weer organiseren. Onder het motto ‘Jij een geweldige dag, zij een geweldig ziekenhuis’, vond op zondag 19 april de eerste editie van de JKZ Classic & Sportscar Rally plaats. Chrome, The Exclusive Driving Experience organiseerde deze rally ten behoeve van de Stichting Vrienden van het Juliana Kinder Ziekenhuis en haalden wij €19.395 op! 
De buitenlandse trip leidde ons wederom naar Kent, 4 dagen feest aan de goede kant van het kanaal! Na de zomervakanties begon de pret voor veel kinderen met  de 6e Kids Rally waar vader of moeder met  zoon of dochter in een klassieker de competitie met elkaar aangingen. Ook voor 40 patientjes uit het JKZ was het feest tijdens een goed verzorgde rallydag. Ieder kind een eigen klassieker met chauffeur en aansluitend een zeer mooie lunch in het Crown Plaza hotel. Feest!
Ons seizoen eindigde in oktober in het zonovergoten Toscane met een drietal vierdaagse rally´s en een leuk aantal individuele genieters! Voor volgend jaar staan veel van deze evenementen weer op de agenda. Wij kijken uit naar een buitengewoon rally jaar en hopen u te zien!
 

SAVE ALL DATES 2016!

 • 15 januari - Chrome nieuwjaars borrel
 • 27 februari - Chrome Race Day - Onze 30 meter 4-track racebaan wordt weer opgezet; pret voor jong en oud.
 • 11 maart - Chrome drive-in-movie - Neem plaats in een Chrome klassieker en geniet van een klassieke film.
 • 22 maart - Navigatie cursus
 • 24 april - 6e Chrome Voorjaars Rally - Start van het rallyseizoen, om er weer een beetje ‘in te komen’.
 • 1 t/m 3 juli - Ardennen offensief - Een 3 daagse rally door Belgie en Luxemburg
 • 4 september - 7e Haagsche Kids Rally - Vaders en dochters vormen een team of kids met opa of mama met de jongste… Twee generaties in een rally-auto. Big fun!
 • 17 september - 5e Juliana Kinder Rally - Vorm een team met een patiëntje uit het JKZ en heb samen een leuke dag.
 • oktober - Een reeks 4 daagse rally-events. Rally Classico della Toscane. La Ultima; rijden over de mooiste weggetjes van Toscane, Geniet van wat de mooiste streek van Italië u biedt! Zowel particuliere- als zakelijke inschrijvingen.

  Deelnemen is mogelijk met zowel privé- als Chrome klassiekers, door zowel Chrome-leden als niet-leden.

UITGELICHT | OP ZOEK NAAR EEN UNIEK EVENEMENT? 

De zon schijnt, de auto’s fonkelen en u kijkt uw tegenstanders strijdvaardig aan. U strijkt het routeboek glad, bespreekt nog even de tactiek met uw teamgenoot en de rally kan beginnen. Samen stapt u in een prachtige klassieker, snuift de geur op van het leer en geniet. Wat een mooie dag! Een heerlijke lunch op een stijlvolle locatie en de prijsuitreiking tijdens het diner heeft u nog in het vooruitzicht. De auto ronkt. Het landschap glijdt aan u voorbij. Uw enige zorg is winnen! Dat is het ultieme rallyrijden. Neem voor meer informatie contact of bekijk de website: www.chromeclassiccarrally.nl


ZOEKT U STALLINGSRUIMTE?

Naast ons eigen wagenpark bieden wij ook aan derden de ‘warme deken tijdens de koude wintermaanden' in de vorm van stallingsplekjes voor particuliere klassiekers. In de Chrome garage heeft u, naast een eigen verwarmde plek ook de gezelligheid, de verse koffie, andere geïnteresseerden voor een praatje en – binnenkort – technisch spreekuur op de zaterdagen. Neem voor meer informatie contact op met Chrome.

FACEBOOK 

CHROME heeft een eigen facebook pagina. Bljf op de hoogte van alle rally's, laat van je horen maar word vooral onze 'vriend'!

Copyright © Chrome

CHROME
Hollanderstraat 79
2517 HJ Den Haag
Email: info@chrome.nl
Website: www.chrome.nl
Mobiel: 06.28.22.80.98