Copy
Nyhedsbrev november 2016
View this email in your browser

Kære supercyklister

Efteråret har meldt sin ankomst og det betyder smukke farver på cykelturen. Det betyder også færre solskinstimer og derfor er vi glade for at kunne meddele, at Gladsaxe Kommune i slut november installerer dynamisk tunnelbelysning på Farumruten. Det kan du blandt andet blive klogere på i dette nyhedsbrev, hvor du også kan læse om et stigende antal pendlere på Supercykelstierne og læse mere om Ishøjrutens indvielse, der fandt sted i august i år.

God efterårsvind ude på stierne!
Supercykelstier

Medvind på Supercykelstierne

Nye tællinger for antallet af cyklister på Albertslund- og Farumruten viser en stigning der ligger markant højere end forventet.
Albertslundruten oplevede en stigning på 9 % (2012) i antallet af cyklister på ruten, efter ruten åbnede som Supercykelsti og en stigning på hele 34 % (2016) i vores seneste måling. Forventningen på ruten var en stigning i antallet af cyklister på 20 %.
Farumruten har oplevet en stigning i antallet af cyklister på 52 % (2012) efter at ruten blev indviet som Supercykelsti, mens de seneste målinger viser en stigning på 61 % (2016). Den forventede stigning på ruten var 24 %.

Læs mere her

Supercykelsti-skiltet er et af de nye skilte vejdirektoratet netop har fået godkendt. De mange nye tiltag i trafikken kræver nye vejskilte, og vi er glade for at vi nu har en officiel ruteidentifikati De nye færdselsskilte trådte i kraft i begyndelsen af oktober i år. Det orange-hvide logo vil være at finde på Supercykelstier rundt om i landet.
 
I Gladsaxe Kommune installeres der i november ny dynamisk tunnelbelysning - den første af sin slags på Supercykelstierne. Vi indvier den nye belysning den mandag d. 28 november fra 16-18, hvor vi sætter fokus på lys og tryghed. Indvielsen sker med gratis kaffe til de fremmødte, cykeltjek borgmesterdeltagelse og masser af lys. Læs mere her og deltag i eventen her
Lancering af den seneste Supercykelsti Ishøjruten var en succes. Der blev afholdt et event i hver enkelt kommune, og vi oplevede en generel positiv tilgang til konceptet. De afholdte events viste sig at være en god måde at skabe dialog med nuværende og kommende brugere af ruten. Indvielsen for ruten fandt sted i Ishøj, hvor vi havde en vellykket familieevent med kridtkunst på stien. I Vallensbæk var der borgmesterdeltagelse og cykeldyst. I Hvidovre havde vi en meget vellykket even med mange fremmødte. I København kom folk forbi for at prøve en elcykel og i Brøndby havde næsten 1.800 valgt at tage cyklen til stadion.
Tak til alle der kom forbi!
Copyright © 2016 Københavns Kommune - Teknik- og Miljøforvaltningen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp