Copy
GDPR og supercykelstier
Kære nyhedsbrevmodtager

Vi går og brygger på et nyt format til vores nyhedsbreve, og derfor har der været ganske stille herfra. Samtidig har vi gang i en masse spændende ting, som vi glæder os til at dele med jer. I mellemtiden er der trådt en ny persondataforordning igang, hvorfor vi lige skal informere om, hvordan vi håndterer din data. 

Den helt korte version: Vi har kun den data om dig, som du selv har oplyst i forbindelse med tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Den data bruger vi udelukkende, når vi skal sende nyhedsbrevene ud - der trækker vi din mailadresse fra en liste, og hvis du har oplyst for- og/eller efternavn, bliver det automatisk også smidt ind i mailen. 

Hvis du ikke længere ønsker at stå på vores mail-liste og modtage vores nyhedsbrev, kan du som altid afmelde dig via et link nederst i denne mail. Hvis du afmelder dig fra listen, sletter vi dig helt og aldeles. 

Vi håber, at du fortsat vil følge med og glæder os til at løfte sløret for bl.a. det nye nyhedsformat, nye publikationer, en ny samfundsøkonomisk analyse og en masse andre ting.

God vind
- Supercykelstierne
 
Copyright © 2018 Supercykelstisamarbejdet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp