Copy

SupercykelstiNYT

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvad der sker på supercykelstierne Albertslundruten, Allerødruten og Jyllingeruten. Derudover kan du læse om vores arbejde med information til cykelpendlere. Der er i dag meget trafikinformation til pendlere, der kører i bil, med bus og med tog, men der mangler fortsat trafikinformation til cykelpendlere - det vil vi gerne lave om på.

Læs med herunder, hvor du også har mulighed for at bidrage med forslag til, hvor forholdene for cyklister i hovedstadsområdet kan forbedres.

Hvor skal forholdene for cyklister forbedres?

Når pendlerne vælger bilen fra og cyklen til, får vi mindre trængsel og mindre forurening, samtidig med at den cyklende bliver sundere. Nu har du mulighed for at hjælpe med at forbedre forholdene for cyklister i hovedstadsområdet, så vi kan få endnu flere i sadlen.

Cyklistforbundet har lanceret hjemmesiden CYKELLAND.NU, der skal bruges til at sikre og udvikle den danske cykelkultur. Danmark fremhæves ofte som foregangsland på cykelområdet, men hvis vi skal holde pladsen, kræver det, at der fortsat arbejdes på at gøre det attraktivt at vælge cyklen.

Via linket nedenfor kan du læse mere og hjælpe CYKELLAND.NU med at udpege steder, hvor der kan gøres mere for cyklister, så sikkerheden og fremkommeligheden fortsat forbedres for tohjulede pendlere.

Giv dit forslag her

Ny bro på Albertslundruten

Supercykelstisamarbejdet arbejder løbende på forbedring af supercykelstierne. I efteråret 2019 udskiftes Sortebro ved Damhussøen på grund af broens nuværende tilstand.
Læs mere her.

Bredere sti på Allerødruten

Rudersdal Kommune renoverer i 2019 dele af Allerødruten, der blandt andet får bredere cykelsti og bedre adskillelse af cyklister og biler. Arbejdet påbegyndes i perioden april til oktober, hvor der i perioder vil være fællessti for cyklister og fodgængere. Læs mere her.
Ny supercykelsti på vej

Jyllingeruten, der forbinder Jyllinge med Frederikssundruten forventes færdig i år. Første spadestik er allerede taget i Roskilde Kommune, der begyndte anlæg af supercykelstien i begyndelsen af februar. Læs mere her.

TEMA: INFORMATION TIL CYKELPENDLERE

ER DER GLAT PÅ RUTEN?

I samarbejde med Epinion er vi ved at undersøge behovet for trafikinformation hos cykelpendlere.Vi vil gerne give cykelpendlere mulighed for at modtage realtidsinformation om forholdene på supercykelstierne i forhold til blandt andet vintedrift. På baggrund af brugerundersøgelser arbejder vi på brugbar trafiktinformation. Læs mere.

AKTUELT: HVOR ER FOKUS PÅ CYKLISTERNE?

HOVEDSTADSUDSPIL 2019

Cyklistforbundet kritiserer hovedstadsudspillet, som blev præsenteret den 24. januar i år, for at mangle fokus på cyklen som en vigtig transportform i hovedstaden. 
Læs mere her.

INSTAGRAM-KONKURRENCE

Vind supercykelstihåndklæder, så slipper du for den store oppakning!
.
 Alt du skal gøre er at følge @supercykelstier på Instagram, dele et billede fra din cykeltur og tagge os - så deltager du i vores konkurrence. 

Vi trækker en ny vinder de næste fire fredage!

#supercykelstier #Pedalkraft #supercykelstinettet #rygsækcover #regnvejr #cykelpendler #jegcyklerfordi #fremkommelighed

Facebook
Twitter
Link
Website
Email
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2019 Supercykelstisamarbejdet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp