Copy

Flere danskere overvejer at købe en el-cykel

Vejdirektoratet har for nyligt offentliggjort en rapport, der undersøgte danskernes brug af elcykler. Af rapporten fremgår det, at 8% af danskerne har en elcykel, og 10% har overvejet at anskaffe sig en.
Hvad er det, der gør el-cyklen til et attraktivt transportmiddel og øger det sundheden at cykle med motor? I rapporten peger Vejdirektoratet på fem årsager til, at flere overvejer el-cyklen.
Læs mere her
Hvad sker der på din supercykelsti?
Omdirigering ved Vinge Station på Frederikssundruten
I forbindelse med de sidste arbejder ved Vinge Station er Frederikssund Kommune nødt til at omlægge supercykelstien midlertidigt over en strækning på 180 meter. Belægningen på den omlagte sti vil blive lergrus. I midten af juli vil stien blive lagt tilbage langs banen forbi den nye Vinge Station.

Vejarbejde på Allerødruten

Fra d. 30. marts til primo august udfører Novafos gravearbejde på Allerødruten. Det sker på strækningen fra Ellegårdsvej til Tuborgvej i sydgående retning. Belægning vil blive reetableret efter arbejdet. Cyklister bliver ledt uden om arbejdsområderne. Læs mere og se et større kort her.

Ny asfalt og LED-lys på Farumruten

Der er godt nyt til pendlere på Farumruten. Furesø Kommune anlægger ny asfalt og nye LED-lys gennem Nørreskoven. Arbejdet finder sted i uge 21-23. Læs mere her.

Ny asfalt på Ishøjruten

I Vallensbæk Kommune kommer der nyt slidlag på supercykelstien. Det drejer sig om hele strækningen fra kommune-grænsen ved Ishøj til kommunegrænsen ved Brøndby på begge sider. Arbejdet er i gang. Cyklister bliver ledt rundt om asfaltudlæggeren men kan ellers benytte sig af den resterende sti. 

Er der hul i asfalten? Giv et praj

Trænger din supercykelsti til fejning eller beskæring eller er der et hul, der skal udbedres? Den hurtigste måde at indberette på er direkte til den kommune, hvor fejlen er. Find kontakten til kommunerne her.

TEMA: Supercykelstisamarbejdet undersøger

Analyser

I Supercykelstisamarbejdet undersøger og evaluerer vi løbende på tiltag, der kan skabe bedre forhold for cykelpendlerne på supercykelstierne. Find vores undersøgelser og analyser på hjemmesiden.

NY VIDEN: Flow-effekt for cyklister

Cykling uden stop

Hvordan skaber vi et bedre flow for cyklister på supercykelstierne? Vi har undersøgt og evalueret effekten af nedtællingssignaler og fremrykkede busstop, der skal sikre færre stop og forhindringer for cyklister og gøre cykelturen mere glidende. Læs resultaterne her.

AKTUELT: Supercykelstier i Danmark

Bedre forhold for cyklister

Det er ikke kun i hovedstadsregionen, at supercykelstier er populære. Flere steder i Danmark har kommuner nu udtrykt ønske om at skabe supercykelstier på tværs af kommunegrænser for at gøre det lettere at vælge cyklen til og fra arbejde.

Læs om de ni kommuner i Region Midtjylland, der vil gå sammen om at skabe supercykelstier i regionen.

PENDLING: Vi Cykler til Arbejde

Vi cykler til arbejde i september - men du kan starte nu!

Cyklistforbundets kampagne Vi cykler til arbejde er udskudt til september, men allerede nu kan du tyvstarte og taste dine cykeldage ind, hvis du og din arbejdsplads er tilmeldt september-kampagnen.

Opvarmnings-kampagnen løber frem til 26. juni. Og husk, hvis du arbejder hjemmefra kan du taste cykelturen til pakkeshoppen eller institutionen med. Læs mere om opvarmnings-kampagnen og tilmeld dit hold her

Facebook
Twitter
Link
Website
Email
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2020 Supercykelstisamarbejdet, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp