Copy
Nosaltres volem uns Països Catalans i un món

econòmicament pròsper, socialment justos,

políticament lliures, espiritualment rics i

ecològicament sostenibles.

Avui fa 95 anys

de l'11 de l'11 a les 11 i 11Per aquest motiu fa 4 anys que els catalans en un dia i en una hora tan especial varem ser presents altre cop a Brussel•les,
al Parlament Europeu, per fer sentir la veu de Catalunya

El dia 11 de novembre de 2013, a les onze i onze del matí, farà 95 anys que aquesta data i hora ja actuava l’armistici que donà fi a la primera guerra mundial i que reestructurava Europa, apareixent nous estats com Finlàndia, Estònia,Letònia, Lituània, Polònia, Txecoslovàquia, Iugoslàvia i Hongria.

Per aquest motiu fa 4 anys que els catalans en un dia i en una hora tan especial varem ser presents altre cop a Brussel•les, al Parlament Europeu, per fer sentir la veu de Catalunya, i entregar a tots els eurodiputats i a tota la premsa acreditada un llibre amb imatges de la manifestació del 7 de març de 2009 que va esdevenir un altre punt d’inflexió per posar a l’agenda internacional el nostre cas.
 
Tenim el dret i el deure ha explicar el dret de Catalunya a la seva llibertat arreu del món, ja que sempre serem un cas de caire internacional, més encara quant el poble català va perdre les seves llibertats fa tres segles com a conseqüència d’un conflicte internacional.

http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/galeria/llb_g_exposicio401m.html
 

ara ja hi som

2014

INDEPENDÈNCIA

PER CANVIAR-HO TOTQui no té escrupols per el món, tampoc té escrupols per els Països Catalans.

Sou uns aprofitats

Quan dieu que no voleu una pregunta explícita sobre la independència és que en el fons no voleu la independència.

Però ara mateix, en les circumstàncies que vivim, en aquest moment transcendental i, alerta, irrepetible de la història en què teniu una oportunitat única de fer una cosa realment revolucionària, potser la més revolucionària que se us hagi presentat des que sou al parlament, aquesta humil articulista, que potser us votaria en un estat independent o potser no, us diu que sou uns aprofitats, per no dir-ne una altra de més grossa: que sou com un Duran.

Marta RojalsHem d'esperar els federalistes?

Que decidesca, doncs, cada federalista si creu que és millor decantar-se per una Catalunya independent o per Espanya, siga l’actual o siga una de somniada. Perquè al final és d’això que es tracta i és aquest el debat. Per aquesta raó, em sap greu dir-ho així, no hi ha cap manera de fer una pregunta que puga valer per a tots dos objectius i encara menys acontentar tothom.

Vicent Partal


Entrevista a
Carme Forcadell


Agustí Esteve entrevista la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

La història ens demostra que a Catalunya sempre que hem avançat nacionalment hem avançat socialment.

Vam avançar nacionalment i socialment als anys 20 amb la Mancomunitat, també amb la segona república i am l'estatut l'any 1979 i ara amb la independència també avançarem nacionalment i socialment.

L'avenç nacional i social són les dues cares d'una mateixa moneda, no entenem l'un sense l'altre.Forcades diu que les seves reivindicacions anticapitalistes no són utòpiques

El Procés Constituent que impulsen Teresa Forcades i Arcadi Oliveres farà la primera assemblea general mes que ve. En "L'entrevista del diumenge" del canal 3/24, Forcades ha dit que fins que no facin aquest pas no establiran contactes formals amb Iniciativa o la CUP per explorar si poden col·laborar.

3/24


Oriol Junqueras a 'El debat de la 1'

Programa 'El debat de la 1', amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras

- See more at: http://www.esquerra.cat/esquerra-tv/oriol-junqueras-a-el-debat-de-la-1-2#sthash.f0kU0vMn.dpuf

Oriol Junqueras a
'El debat de la 1'


Programa 'El debat de la 1', amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras.

Democràcia, democràcia, democràcia, democràcia i més democràcia.

A democratic mandate.

Oriol Junqueras a 'El debat de la 1'

Programa 'El debat de la 1', amb el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras

- See more at: http://www.esquerra.cat/esquerra-tv/oriol-junqueras-a-el-debat-de-la-1-2#sthash.f0kU0vMn.dpuCAIXA DE RESISTÈNCIA

2056-0009-74-4102003418
Caixa Colonya
(a nom de l'Obra Cultural Balear)
per ingressos des de l'estranger:
ES54 2056-0009-74-4102003418 (IBAN)
swift/BIC: CECAESMM056 

Teresa Forcades: 'No vull una societat on el comitè central ens digui què hem de fer'

- Ada Colau, Carme Forcadell, Muriel Casals, Itziar González. Les dones a Catalunya porten la iniciativa.
- Des de la meva perspectiva feminista, em resisteixo a donar-ne una explicació global. Cadascuna de nosaltres té unes motivacions diferents. En tot cas, l'únic que es pot dir és que la crítica a la societat patriarcal, on la dona sempre ha de quedar en segona terme, dóna fruits. Aquí hem tingut una dictadura en què fins als anys setanta les dones si eren casades necessitaven la signatura del marit per a tenir passaport o obrir un compte corrent. Ara les dones hem crescut en un entorn que no ens fa pressuposar que haguem de quedar darrere.

- Comenteu la frase: 'La meva llibertat s'acaba on comença la teva.'
- Això és un desastre. Pot ser simpàtic, però és un desastre. Ens diuen que la meva llibertat i la teva són rivals. Que si jo en vull més, tu n'has de tenir menys. L'anarquisme, per exemple, ens diu: jo no seré lliure fins que totes no ho siguem. M'agrada molt més la segona. Ara, l'anarquisme, al nostre país, té una associació amb la violència. Jo me'n desmarco, d'això. No crec en la violència.

Autor: Andreu BarnilsLa pregunta és independència
i el referèndum és tant sí com no


Ens mobilitzem, ens hem mobilitzat i ens mobilitzarem per la independència. Per la sobirania del nostre poble. És això que ha d’anar a consulta.

Quan el Parlament acordi la pregunta i la data, es desfermarà un important impuls elèctric a l'estat espanyol i més enllà de les seves fronteres.

En el camí cap a la independència, doncs, ens cal data, pregunta clara sobre la independència i un govern que obeeixi el Parlament quan l'estat prohibeixi la consulta.

Quim Arrufat10 empreses controlen gairebé tot el que comprem

Aquest gràfic ho mostra.
Tenim de prendre consciència i actuar.

http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/galeria/llb_g_exposicio401m.html

Aznar un cínic i un criminal que no ha estat imputat ni jutjat, amb més morts a les espatlles que ETA i el GAL junts.

Aznar crida a derrotar el sobiranisme català 'amb totes les seves consequències'

Crida a respondre al sobiranisme amb un gran acord similar al pacte antiterrorista

L'ex-president del govern espanyol José María Aznar ha fet una crida aquest dijous a respondre al repte del sobiranisme a Catalunya prenent exemple del pacte antiterrorista que va permetre derrotar ETA.Súmate está formada en gran parte por catalanes de lengua y cultura castellana/española que, por cuestiones familiares y/o de origen, hemos mantenido este patrimonio sin renunciar por ello a ser y formar parte activa de la comunidad nacional catalana.

 
Súmate aboga por un debate abierto, democrático y participativo que incluya a catalanes que a menudo se han visto excluidos o su opinión, secuestrada por la desinformación, el desconocimiento o los prejuicios.


No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen,

 baixa al carrer i participa.

No podran res davant d´un poble unit, alegre i combatiu"

 Vicent Andrés Estellés

Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes.

Gandhi.
http://www.whatcatalanswant.cat/


DOSSIER MERCENARIS

«Les grans corporacions financeres han fet un cop d’estat al món»

«Són monstres desconnectats del sentit humà de la vida»

«Alimenten la guerra perquè ells se n’alimenten»Reflex de criminals en llibertat, anys després encara estan en llibertat, amb milers de morts als seus compes corrents.

 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend 
Copyright © 2013 Lluís Brunet fotògraf "traficant d'imatges i ètica", All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp