Copy
Nosaltres volem uns Països Catalans         
econòmicament pròsper, socialment justos, políticament lliures, espiritualment rics i ecològicament sostenibles.

 


http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/estudi/llb_e_formacio_temes.html


Què són els recorreguts fotogràfics?

Els recorreguts fotogràfics estan concebuts per captar dos pardals d’un tret…

Posar en pràctica i ampliar els coneixements fotogràfics mitjançant una temàtica concreta, que experts en la matèria ens presentaran i analitzaran amb una visió critica i d’anàlisis,  per a poder aprofundir-hi i treure'n els millors resultats, sobre la base del coneixement. A partir d’aquí poder valorar què volem i com podem explicar-ho fotogràficament amb imatges; que farem en una sortida de diumenge, a un espai escollit, amb el suport dels experts en el tema i amb l’assessorament fotogràfic per ajudar a treure’n el millor i després publicar-ne els resultats.

Com els hem estructurat?
Hem previst diversos temes d’interès visual i social, que treballarem amb tres dies cada un.

La primera sessió a l’espai VilaWeb “presencial o en directe per la xarxa” de 2 hores per exposar i conèixer el tema a tractar, de la mà d’un expert de l’ADENC, que ens introduirà a la temàtica i en paral·lel farem la valoració del possible tractament fotogràfic, de les eines a utilitzar, llums i diferents consideracions tècniques a preveure, per obtenir el millor resultat.

La segona sessió serà una sortida d’unes 6 hores, segons les necessitats del treball a fer, amb la finalitat de conèixer sobre el terreny el tema tractat, experimentant amb la llum i posant en pràctica les tècniques fotogràfiques per obtenir els millors resultats visuals i documentals.

La tecera sessió a l’espai VilaWeb “presencial o en directe per la xarxa” de 3 hores: analitzarem de manera didàctica el treball realitzat, valorant-ne els pros i contres i prapararem el material per la seva publicació,  segons el criteri dels participans al curs.Primer recorregut

-    El delta del Llobregat
 
Hi cap alguna cosa més a la vall baixa i al delta del Llobregat, un territori maltractat per les infraestructures de transport i amenaçat ara per l'Eurovegas i altres projectes similars, hi trobem una de les zones agrícoles més fèrtils del país i una reserva natural  de primer ordre. El Parc Agrari i l'Espai natural mantenen un important patrimoni cultural, econòmic i ecològic al bell mig de l'àrea més poblada de Catalunya. No sempre és fàcil, però, aproximar-s'hi i conèixer-lo; per això us proposem una ruta guiada, amb el suport de la gent de la plataforma StopEurovegas, que ens permetrà fotografiar-ne alguns racons i alhora obtenir una visió general del seu paisatge. Les hortalisses, els camins, les persones, la fauna, l'aigua, les infraestructures, ... conformen un conjunt viu de gran complexitat i fragilitat.


http://www.vilaweb.cat/cursos

http://www.lluisbrunet.catDates durada i preu
- El delta del Llobrega.
- dijous 7 de juny  de 7 a 9 tarda
- diumenge 10 de juny de 7 matí a 1 tarda
- dimarts 15 de maig  de 6 a 10 tarda
- 98  €    3 dies (11 h.)


Copyright © 2012 Lluís Brunet fotògraf "traficant d'imatges i ètica", All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp