Copy
Nosaltres volem uns Països Catalans i un món

econòmicament pròsper, socialment justos,

políticament lliures, espiritualment rics i

ecològicament sostenibles.

El paisatge de la crisishttp://www.lluisbrunet.cat/llb_trameses/llb_6731_560.jpg
Proper recorregut 24 de març

             El paisatge de la crisi.

La crisi econòmica deixa veure fàcilment les seves conseqüències arreu del territori. Sovint en veiem imatges als mitjans de comunicació però encara poques vegades se'n fa una lectura àmplia des el nostre entorn més proper, fugint de les imatges més típiques.  

Un recorregut per diferents entorns urbans i periurbans ens permetrà captar exemples concrets i propers de l'impacte de la bombolla immobiliària sobre el paisatge vallesà. Alguns d'aquests espais són quotidians i d'altres desconeguts, però en ambdós casos sovint ens passen desapercebuts.

Durant el matí anirem recorrent diferents espais del Vallès Occidental, alternant entorns urbans, equipaments abandonats, infraestructures a mig construir, nous eixamples sense edificar, etc. Un conjunt d'espais que associem a la decadència pròpia del moment, però que a través de la mirada fotogràfica poden convertir-se en obres d'art i alhora esdevenir un mecanisme per a la reflexió sobre les noves oportunitats que generen.

Després del recorregut matinal fent fotografies, a la tarda les analitzarem conjuntament i finalment confeccionarem un blog amb imatges que es completarà les setmanes posteriors amb diversos textos introductoris.

Sortida de tot el dia a càrrec de Maties Serracant, geògraf, i Lluís Brunet, fotògraf.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4076787/20130123/catalunya-declara-sobirana.htmlQuè són els recorreguts fotogràfics?

Els recorreguts fotogràfics estan concebuts per captar dos pardals d’un tret…

Un projecte pensat en base al coneixement i la imatge, per ajudar-nos a descobrir la nostra història, les lluites socials i polítiques que han creat el nostre paisatge i de nosaltres dependrà el paisatge social, polític, ecològic i visual que deixarem per el futur.

Posar en pràctica i ampliar els coneixements fotogràfics mitjançant una temàtica concreta, que experts en la matèria (geògraf, pagesos, fotògraf, enginyers, etc.) ens presentaran i analitzaran amb una visió critica i d’anàlisis,  per a poder aprofundir-hi i treure'n els millors resultats, sobre la base del coneixement. A partir d’aquí poder valorar què volem i com podem explicar-ho fotogràficament amb imatges; que farem en una sortida de diumenge, a un espai escollit, amb el suport dels experts en el tema i amb l’assessorament fotogràfic per ajudar a treure’n el millor i després publicar-ne els resultats.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4076787/20130123/catalunya-declara-sobirana.htmlPropers recorreguts en procès de planificació:

    L’aigua i el Llobregat.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4076787/20130123/catalunya-declara-sobirana.html


Com deia Brossa, estracta, amb el mínim, de donar el màxim.


La fotografia es com la poesia perquè amb poc espai i amb subtilitat, pots explicar molt.http://www.whatcatalanswant.cat/
 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend 
Copyright © 2013 Lluís Brunet fotògraf "traficant d'imatges i ètica", All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp