Copy
Nosaltres volem uns Països Catalans         
econòmicament pròsper, socialment justos, políticament lliures, espiritualment rics i ecològicament sostenibles.

Guerra bruta del Ministeri de l’Interior contra Catalunya

http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/reportatges/paisoscatalans/estatpropi/pc_estatpropi_000/rd_b_05.html

Ensenyar el "paquet" de l'Estat


Tot plegat va començar quan la vidalquadrista delegada de l'Estat a la colònia, María de los Llanos de Luna, va anunciar que volia visualitzar els cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya. Va ser llavors quan començà l'estratègia

Primer: exhibició de cotxes de la Policia Nacional i Guàrdia Civil amb els llums encesos pels nostres carrers i carreteres. Després: el reforçament dels equips de premsa i comunicació de les policies de l'Estat, per tal de vendre als mitjans de comunicació i de cara a la galeria alguns dels operatius més o menys importants. Però encara calia més i, aprofitant la innocència de la nostra classe política, sindical i dels grups socials actius, s'aprofità el dia 29 de març i la jornada de vaga general per fer una gran provocació, produïda per possibles mancances d'intel•ligència evidents dels Mossos.
Es van tolerar, promocionar i pagar grups d'agitadors per desestabilitzar la seguretat ciutadana: calia generar desconfiança vers la nostra policia entre una bona part de la societat i dels poderosos. Una policia, amb tot, que havia demostrat certes mancances en el desallotjament de la plaça de Catalunya o en l'afer del Parlament. I ara, en la vaga general, era el moment de precipitar la debilitat dels nostres cossos de seguretat.

Amb l'excusa de la cimera del Banc Central Europeu, la intel•ligència de l'Estat i els seus aparells tenien l'oportunitat de lluir "paquet" davant la ciutadania. I, quina casualitat!, amb el desplegament dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, ni un sol incident. Objectiu complet: l'Estat salvador ha tornat i, amb ell, la seguretat ciutadana.

Sóc potser malpensat, què més voldria..., no he cregut mai en les coincidències. L'Estat ha fet una demostració de força, ja ho ha dit el secretari d'Estat, Ignacio Ulloa: "Catalunya és Espanya i vindrem quan calgui". El nostre Departament de l'Interior i el seu conseller, Felip Puig, no van demanar en cap moment l'ajuda ni el suport dels cossos i forces de seguretat de l'Estat en la jornada de vaga general, ni en la cimera del BCE, i, amb més de 15.000 mossos i 4.000 policies locals n'hi havia de sobres per a fer un dispositiu de seguretat.
I si calia ensenyar el múscul de la Policia Nacional els GEO a l'Hotel Ars ho podrien haver fet perfectament els nostres GEI: no hi havia cap necessitat de la presència dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, tal i com van demostrar els Mossos sobradament.

Caldria que la nostra classe política, el nostre govern, els nostres mitjans de comunicació i els sectors socials mobilitzats del país no fessin el joc a l'Estat.
Allò que ha fet l'Estat aquests dies és una demostració de força de cara al futur...

Miquel Sellarès, President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)


http://www.lluisbrunet.cat/llb_trameses/LLBparlament.jpg
directe.cat


Ja n'hi ha prou de dormir a la palla i anar amb el lliri a la mà.http://www.lluisbrunet.cat/llb_trameses/LLB_00189_0045.jpg

Mentre el Govern busca el seu pla B,
els ciutadans omplen d’estelades
la plaça Sant Jaume


#Tenimpressa Les estelades davant el Palau de la Generalitat


La crida de sis ciutadans d'arreu de Catalunya a través de les xarxes socials per omplir la plaça Sant Jaume d'estelades ha arrossegat la presència de milers de persones aquest dissabte a les sis de al tarda. Amb crits de #Novullpagar  'Independència' i 'Visca Catalunya lliure', els manifestants s'han aplegat per denunciar la perpetuació dels peatges del país i demanar la secessió catalana.

directe.cat

http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/reportatges/rd_b_04.html
lluisbrunet.cat

Amb crits d'independència i de 'no vull pagar' més de 2.000 persones s'han aplegat a la plaça barcelonina

vilaweb
 
Entre 2.000 i 3.000 persones s'han aplegat a les sis de la tarda a de Sant Jaume de Barcelona carregades d'estelades. De la mateixa manera que la convocatòria va sorgir arran d'una intensa campanya personal per twitter i facebook, també eren presents avui a la plaça protagonistes d'altres iniciatives personals nascudes a la xarxa, com la insubmissió fiscal i la insubmissió als peatges.
Així, per exemple, han estat presents i han parlat Josep Casadellà, impulsor del #novullpagar i membres de la plataforma Diem prou que promou la insubmissió fiscal. També s'ha llegit un manifest que fa referència a la resistència de Catalunya des de la invasió l'any 1714 de Felip V i afirma que els catalans tenen el dret, però també el deure, de decidir lliurement sobre el futur del seu país.
'En aquesta plaça hi sobren dues banderes', han dit els organitzadors, que estaven visiblement emocionats. Van ser ells, sis persones que es coneixen a través de les xarxes socials, els qui van començar a promoure la campanya per Twitter i Facebook i que han aconseguit mobilitzar els centenars de persones que es concentraven avui a la plaça. Per això un d'ells, Jordi Roca, autor del primer piulet de la campanya el 10 d'abril, es mostrava agraït del suport de personatges com Toni Albà (que en va fer un vídeo) o Lluís Solà, la difusió dels quals ha estat clau perquè la concentració d'avui reeixís.
La finalitat de la concentració era d'omplir la plaça d'estelades com a gest per a demanar al govern de la Generalitat que faci passos concrets cap a la independència de Catalunya.
Els organitzadors reclamen que es respecti la veu del poble, expressada en la modificació de l'Estatut d'Autonomia de l'any 2006, i afirmen que una Catalunya lliure i independent no és cap somni sinó una qüestió de necessitat, per poder decidir lliurement sobre tot el que afecta el país, com ara escoles, universitats, sanitat, justícia, comerç, trens, carreteres, ports o aeroports.

No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen,
 baixa al carrer i participa.
No podran res davant d´un poble unit, alegre i combatiu"

 Vicent Andrés Estellés

Copyright © 2012 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp