Copy
No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen,
 baixa al carrer i participa. 
No podran res davant d´un poble unit, alegre i combatiu" 

 Vicent Andrés Estellés

Rodatge de FÈNIX 11*23

la sala Villarroel plena de figurants entregats
http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/reportatges/cultura/c_cinema/cc_cinema_000/rd_b_01.html
Us adjunto enllaç per poder visualitzar el reportatge del rodatge.

http://www.lluisbrunet.cat/llb_w/reportatges/cultura/c_cinema/cc_cinema_000/rd_b_01.html


i enllaç a la web de FÈNIX 11*23, per si podeu col·laborar


Arcadi Oliveres:
'Amb la independència tampoc no tindríem més poder'

'Jo signaria ara la independència de Catalunya'
http://www.vilaweb.cat/noticia/3961277/20111215/arcadi-oliveres-independencia-tampoc-tindriem-poder.html
Va parlar de la manca de qualitat de la democràcia i del futur del 15-M amb els membres de +VilaWeb, dins el cicle 'Implicats'

L'economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, fou ahir al vespre el protagonista del cicle 'Implicats', que reuneix cada mes els membres de +VilaWeb amb personalitats de l'actualitat política i cultural. 'Si fóssim independents tampoc no tindríem més poder', va dir Oliveres, que considera que amb la independència continuaríem tenint els mateixos maldecaps econòmics. 'Deixar de tenir dèficit fiscal tampoc no resoldria els problemes econòmics. Només hi ajudaria una mica' (vídeo).

Aquest fou un dels temes que va ocupar el debat amb els membres de +VilaWeb. 'Jo signaria ara la independència de Catalunya', va aclarir Oliveres, que va recordar quines condicions voldria per al nou estat: 'que sigui republicà, sense exèrcit, que sigui solidari amb Espanya i amb la resta del pobles del món, respectuós amb el medi i que tingui una xarxa financera pròpia'.

També va parlar de la manca de q.ualitat de la democràcia 'Aquesta democràcia és una burla. Fa tres setmanes hi va haver dos cops d'estat: els mercats van destituir dos caps d'estat, a Itàlia i a Grècia, elegits democràticament, per acabar posant-hi directius de Goldman Sachs'. I va recordar que Sarkozy i Merkel han imposat les seves tesis al conjunt d'estats de la Unió Europea. 'Ens ensarronen a tots. Prenen les decisions ells i fan allò que volen.'

També hi va haver temps en el debat per a parlar del moviment del 15-M. Oliveres va recordar que no en va formar part ni en forma part, però que hi va participar sempre que li ho van demanar: 'quaranta-quatre vegades', va precisar. 'Les raons que van fer sorgir el 15-M encara hi són, i hi són més que mai.' Segons ell, va ser bo que s'acabés l'ocupació de les places, 'perquè la cosa es podria bastant', però que hi havia gent que continuava treballant i mobilitzant-se, per exemple amb el moviment contra els desnonaments.

Ara, segons Oliveres, seria un error que el moviment esdevingués un partit polític; i va recordar que no es poden esperar respostes immediates.

http://www.vilaweb.cat/noticia/3961277/20111215/arcadi-oliveres-independencia-tampoc-tindriem-poder.html


imatges del brutal impacte del Gasoducte
al Torrent de Colobrers,
en el terme de Castellar.


https://picasaweb.google.com/107347198086688220354/DestrossaAlTorrentDeColobrersATotGas81211?authuser=0&feat=directlink&gsessionid=cvVG-pJg2gTw0tI-6E9G_A
Us adjunto l'enllaç amb les imatges del brutal impacte del Gasoducte al Torrent de Colobrers, en el terme de Castellar.
 
Com sabeu aquesta obra comporta una ferida molt gran al Rodal i a tot el Vallès i per aquest motiu l'han volgut silenciar. El govern municipal sempre ha negat l'impacta.
 
Els responsable del desastre són: ENAGAS, els Ministeris d'Indústria i de Medi Ambient, la Generalitat de Catalunya, i el PSC i CiU de Sabadell que va votar en contra d'una moció de l'Entesa per Sabadell que plantejava un traçat seguint l'AP-7.
 
 
El diumenge 18, a les 11 del matí, es farà una passejada per conèixer l'impacta al Bosc de Can Deu i Sant Julià. Sortida de l'aparcament del bosc de Can Deu a al carretera de Matadepera.


Nosaltres volem un país econòmicament pròsper, socialment just,
políticament lliure, espiritualment ric i ecològicament sostenible.
Copyright © 2011 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp