Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
24 oktober, 2020
Like Svenska vinteräventyr - Expeditionsresors nyhetsbrev #113 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #113

SVENSKA VINTERÄVENTYR!

Då utlandet fortfarande är stängt pga Corona har vi istället genomfört en rad olika fina expeditionsresor i Sverige. Är du sugen på att uppleva ett härligt äventyr med oss i vinter kan vi nu fresta med lyxigt hundspann och julbord i Jukkasjärvi, vacker skidtur längs Kungsleden eller en fartfylld skotertur till Treriksröset - Sveriges nordligaste punkt. Vi på Expeditionsresor längtar efter att åka utomlands, men med Sveriges fantastiska natur finns otroliga möjligheter att uppleva ditt livs äventyr även hemmavid!

MED HUNDSPANN TILL ICEHOTEL & JULBORD

Vem har inte drömt om att köra sitt eget hundspann, uppleva sprakande norrsken och bo på världsunika ICEHOTEL? Följ med Ola Skinnarmo på denna långweekend norr om Polcirkeln för att uppleva allt detta, och mycket mer. Med eget hundspann tar vi oss ut i vildmarken norr om Jukkasjärvi där vi bor lyxigt i vår privata fjällodge. Äventyret avrundas på ICEHOTEL med dess spektakulära ishotell och goda julbord som en fin avrundning på 2020.
Läs mer om hundspannet här

KUNGSLEDEN PÅ SKIDOR

Tillsammans med Expeditionsresors erfarna guider har du möjligheten att med oss skida den norra delen av Kungsleden från Abisko till Kebnekaise. Vi gör turen i april, som är en fantastisk månad att ge sig ut på turskidor. Det är då svenska fjällen visar sig från sin bästa sida med långa ljusa dagar och mycket sol i ansiktet! Vi bor bra i fjällstugorna längs leden och givetvis kommer vi att sätta guldkant på turen med lyxig mat och oförglömliga vyer. 
Här får du mer information om skidturen längs Kungsleden

SKOTER TILL TRERIKSRÖSET

Även om du sett en del i Sverige har du med största sannolikhet aldrig satt din fot vid Treriksröset - Sveriges nordligaste punkt. Detta borde alla ha på sin bucket list och den gör vi nu möjlig för dig att pricka av. Fartfyllt skoteräventyr, god mat, rödingfiske i världsklass och avslutning med festligheter på Hotell Fjället i Björkliden kommer göra denna tur till ett härlig minne för resten av livet.
Läs mer om skoterturen här

COWGIRLÄVENTYR MED RENATA CHLUMSKA!

Förra helgen upplevde vi ett otroligt westernäventyr i Norrland med ett gäng grabbar. Nu är det tjejernas tur att tillsammans med vår guide Renata Chlumska uppleva ett riktigt Cowgirläventyr med extra allt. Gör som flera mammor, ta med dig dottern eller väninnan på ett riktigt hästäventyr!
Kontakta oss för mer information om Cowgirläventyret

EGET ÄVENTYR I SVERIGES FJÄLLVÄRLD

Vill du genomföra ett privat äventyr med arbetsgruppen, familjen eller vännerna? Vi har en rad olika möjligheter att erbjuda för säkra och spännande upplevelser i vår fina svenska fjällvärld. Hör av dig till oss för mer information.
Kontakta oss för offertförfrågan
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2020 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra