Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
6 september, 2020
Like God jul & höst, hur ser ditt svenska drömäventyr ut? - Expeditionsresors nyhetsbrev #112 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #112

GOD JUL & HÖST!

Augusti har för oss på Expeditionsresor varit en fantastiskt månad med 6 fullbokade turer på Kebnekaise samt en liten och härlig grupp som tog sig an Kungsleden + Kebnekaise. Det märks att folk älskar äventyr, men att i år vilja genomföra dem i Sverige istället. Det passar oss perfekt och därför vill vi redan nu fresta med ett gott och härligt äventyr i trakterna runt Jukkasjärvi kring jul.

Som inspiration bjuder vi dessutom med dig digitalt på vår Sarektur. På vår Facebook och Instagram kan du se bilder från turen och med hjälp av vår Garmin InReach kan du följa dem online på kartan.

MED HUNDSPANN TILL ICEHOTEL & JULBORD

Följ med Ola Skinnarmo och Expeditionsresor till den lappländska vildmarken på ett magiskt vinteräventyr. Under denna långhelg, 4 - 6 december kommer vi med hjälp av hundarnas kraft att ta oss ut i vildmarken för att övernatta i en privat fjällgård där god mat, bastu och härlig gemenskap väntar. Dagen därpå fortsätter äventyret till Jukkasjärvi och ICEHOTEL där vi äter ett norrländskt julbord som sköljs ned med goda drycker (och kanske en nubbe...). Har vi tur kan både norrsken och månsken lysa upp tillvaron under denna helg som går i äventyrets och festligheternas tecken. 

Ta chansen och boka en minnesvärd julklapp till dig själv eller kanske dina nära och kära. Fåtal platser.

P.S. Denna tur går att boka andra datum exklusivt för ditt kompisgäng eller företaget. Ta kontakt med oss för förfrågan.
Läs mer om hundspannet här

HUR SER DITT SVENSKA DRÖMÄVENTYR UT?

Under hösten och våren förstår vi att folk är sugna på svenska äventyr. Vilket är ditt favoritäventyr i Sverige? Tipsa oss gärna om dina pärlor eller berätta vad du önskar att genomföra inom Svea rikets gränser. De 5 bästa tipsen premieras med Ola Skinnarmos senaste bok "Isbiten". 
Mitt svenska drömäventyr - skicka in ditt förslag här

WESTERNÄVENTYR - ENDAST 2 PLATSER KVAR!

Släpp verkligheten för en helg och följ med på ett riktigt westernäventyr du sent kommer glömma! Oavsett om du är en van eller ovan ryttare är detta ett äventyr för dig. 10 av 12 platser är redan bokade så säkra din plats redan idag.
Kontakta oss för mer information om westernäventyret
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2020 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra