Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
30 april, 2021
Like Svenska äventyr i höst - Expeditionsresors nyhetsbrev #117 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #117

LIVET ÄR TOPPEN?!

För alla är det inte toppen just nu och pandemivardagen lunkar på. Just därför kan det vara fint att ha ett toppenäventyr att se fram emot. Av totalt 7 avgångar till Kebnekaise finns det endast ett fåtal platser kvar. Därför öppnar vi nu upp ytterligare en avgång den 19 - 22 augusti. Antalet platser är begränsade så ta chansen att ha något fint att se fram emot och säkra din plats redan idag!
Läs mer om vår bestigning av Kebnekaise här

HÖSTVANDRING I SAREK MED SKINNARMO

Alla som genomför en expeditionsresa med oss får efter avslutad tur en stor och fin coffe table bok med bilder från turen. Fjolårets Sarektur bjöd verkligen på fantastiska upplevelser och därför blev också boken otroligt fin.
Här kan du bläddra i den digitala utgåvan och låta dig inspireras att följa med på årets tur.

Hälften av de åtta platserna är redan bokade så missa inte chansen att följa med på en stor strapats i Sveriges vildaste vildmark.
Läs mer om äventyret i Sarek här

VILDMARKSÄVENTYR PÅ LAINIOÄLVEN

Intresset är stort för att följa med på pionjärturen på detta vildmarksäventyr. Med uppblåsbara kanadensare som vi tillsammans med oss själva flyger ut med helikopter kommer vi under en vecka paddla i fantastisk natur som erbjuder riktigt vildmarksliv och otroligt fiske. Det här är en stor vildmarksupplevelse och även om du inte är en fiskare kan vi garantera att du får ett minne för livet.
Läs mer om Lainioälven här

RENATA CHLUMSKA - 25 ÅR SOM ÄVENTYRARE!

Expeditionsresors guide och vän, Renata Chlumska firar 25 år som äventyrare genom att vara med och utforma en ny äventyrs- och naturguideutbildning
Det var vid denna tiden, våren 1996, som Renatas dröm om att bestiga Mount Everest föddes. Sedan dess har hon, förutom att bestiga världens högsta berg, blandat annat klarat av Seven Summits, lanserat ett eget klädmärke, skrivit böcker samt varit med och tagit fram äventyrsappen Nordic Outdoor Adventures.

Vill du följa med Renata på äventyr finns det endast 2 platser kvar på Kebnekaiseturen som hon guidar den 8 - 11 augusti.
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2021 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra