Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
11 februari, 2021
Like Framåt och uppåt! - Expeditionsresors nyhetsbrev #115 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #115

EXPEDITIONSRESOR BLICKAR FRAMÅT & UPPÅT!

Under rådande omständigheter fokuserar vi på Expeditionsresor på svenska äventyr ute i den friska luften med riktigt små grupper och stor försiktighet. I vinter har du möjlighet att följa med oss till Norrland och njuta av en fartfylld skoterexpedition med liten grupp till Treriksröset eller senare i april på en exklusiv topptursvecka i Kebnekaisefjällen med endast 6 deltagare.
I augusti när sommarens förutsättningar är som bäst uppe i Kebnekaise har du dessutom möjlighet att följa med oss till fots till Sveriges högsta berg. Missa inte chansen att uppleva ett härligt och svenskt toppen-äventyr!

EXKLUSIV TOPPTURSVECKA I KEBNEKAISE

Följ med på ett lyxigt äventyr i Sveriges högalpina centrum, Kebnekaisefjällen. Guide under de fartfyllda dagarna är Ola Skinnarmo och auktoriserade bergsguiden Johanna Stålnacke. Med fjällstationen som "base camp" njuter vi under veckan av fantastiska åk i härlig vårsnö, isklättring, topptur på Kebnekaise, god mat och dryck samt härlig gemenskap. Det här är upplevelsen för dig som vill ha något extra allt och med guider i "toppklass"!
Läs mer om topptursveckan här

SKOTER TILL TRERIKSRÖSET - 1 PLATS KVAR!

Även om du sett en del i Sverige har du med största sannolikhet aldrig satt din fot vid Treriksröset - Sveriges nordligaste punkt. Detta borde alla ha på sin bucket list och den gör vi nu möjlig för dig att pricka av. Fartfyllt skoteräventyr, god mat, rödingfiske i världsklass och avslutning med festligheter på Hotell Fjället i Björkliden kommer göra denna tur till ett härligt minne för resten av livet. Varför inte unna dig själv en riktigt fin upplevelse som du sent kommer att glömma!
Läs mer om skoterturen här

BESTIG KEBNEKAISE I AUGUSTI

Att bestiga Sveriges högsta berg borde alla gör minst en gång i livet. I augusti är förutsättningarna allra bäst för att nå toppen med ett leende på läpparna. Vi på Expeditionsresor har på denna tur (också) valt det optimala upplägget för att du ska kunna njuta fullt ut av ett säkert, roligt och framgångsrikt äventyr!

Det har glädjande nog många förstått och därför är snart 5 av totalt 6 avgångar i höst fullbokade. Nu öppnar vi därför upp ytterligare en långhelg den 22 - 25 augusti.
Läs mer om bestigningen av Kebnekaise här

VI ÄLSKAR VINTERN, MEN HATAR ATT FRYSA!

Härligt nog är det vinter i hela vårt avlånga land, men vi har förstått att vissa därmed också fryser om fötterna. Helt onödigt tycker vi! Därför vill vi nu fresta med ett erbjudande av våra fina Skinnarmo sockar som du kan köpa direkt av oss på Expeditionsresor till specialpris. De finns i storlek 36-40 samt 41-45 och kostar 50 SEK för outdoor och 99 SEK för hotwool. Sockarna är riktigt sköna och flera av våra resenärer kan intyga att det känns som att gå på moln när man har på dem sig.
Beställ Skinnarmo sockar här
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2021 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra