Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
4 augusti, 2019
Like Fortsatt toppensommar! - Expeditionsresors nyhetsbrev #99 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #99

SOMMAR, SOL...

Hoppas att du fortfarande har en härlig och skön sommar. Det har vi på Expeditionsresor även om vi nu har kört igång kontoret och expeditionsresorna för fullt. Ännu en laddad grupp är på väg att ta sig an Kilimanjaro i detta nu, följ dem på vår Facebooksida.

Genom detta nyhetsbrev vill vi önska dig god fortsättning på sommaren och tipsa om lite inspiration som kan få dig att njuta fullt ut eller peppa dig inför höstens utmaningar.

P.S. Är du sugen på ett äventyr i höst har vi en plats kvar till Grand Canyon samt någon plats kvar på turerna till Toubkal, Bhutan, Everest Base Camp och toppbestigningen av Island Peak.
 
Klicka här för mer information om turerna vi har platser kvar på i höst

KILIMANJARO MED 4GOOD

Vi fick äran att tillsammans med vår vän Renata Chlumska (första svenska att bestiga Mt. Everest och Seven Summits) anordna det kvinnliga nätverket, 4goods Kilimanjaroexpeditionsresa.

Nu kan du lyssna på den spännande, nakna och härliga podden som spelades in under och efter turen. I podden berättar tjejerna att det är en tuff utmaning att bestiga Kilimanjaro. Många gånger är det jobbigt, men det är även otroligt fint och många gånger riktigt härligt som du kan se i filmen som vår guide Alexander klippt ihop.
Se 4good-filmen från Kilimanjaro här
Lyssna på Sunshinepodden här

LEJONKUNGEN - SAFARI I TANZANIA

Expeditonsresors grundare Ola Skinnarmo gick i somras på bio med sina bägge söner och alla tre är rörande överens om att Lejonkungen i nytappning är toppen. Helt klart fem tassar av fem! De kommer i höst, i Expeditionsresors regi tillsammans med sina vänner åka på safari i Tanzania med avslutande sol och bad på Mafia Island där de även kommer att snorkla med valhajar.

Skulle du, din familj och dina vänner vilja göra något liknande över t.ex. jul & nyår eller sportlovet skräddarsyr vi gärna detta till er.
Maila oss för en offertförfrågan

KILIMANJARO MED UTEMAGASINET

Senast vi hade med oss media på Kilimanjaro var det med SVT och Anne Lundberg. Nu har även Utemagasinet valt att genomföra en Kilimanjaroexpedition med oss. Detta är vi både smickrade och glada över.
I senaste numret, som nu finns ute i butik, kan du läsa Linus Meyers fina reportage om hur det var att ta sig ända upp till Afrikas topp.
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2019 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra