Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
6 september, 2019
Like Expeditionsresa till Patagonien och inspirationskvällar - Expeditionsresors nyhetsbrev #100 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #100

UPPLEV SYDAMERIKAS VILDMARK

Få platser är så ikoniska som de storslagna granitmassiven i södra Patagonien. Med Expeditionsresor har du nu möjlighet att följa med på en fantastisk vandring och uppleva detta med egna ögon. Men vår expeditionsresa till detta vackra naturområde är så mycket mer än detta.
Du kommer även att få uppleva Eldslandet, den vackra chilenska kusten och med vägtransport och båt ta dig över Anderna till den vackra argentinska byn Bariloche. Att vi dessutom avslutar resan i Buenos Aires med eldig tango, ljuva rödviner och goda biffar gör inte saken sämre.

Detta är en stor upplevelse som du inte får missa!
För bokning och mer information
”Jag ser fram emot att visa dig mina smultronställen i Patagonien. Expeditionsresan är en suverän kombination av aktiv och vacker vandring, men också lyxig och med lite lugnare avslutning när vi tar oss över Anderna och avslutar i pulserande Buenos Aires.
Datum: 12-24 januari, 2020
Säkra din plats redan idag. För mer information se vår hemsida eller kontakta oss på 08-540 254 40 eller info@expeditionsresor.se
Klicka här för bilder och inspiration

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Aron + Expeditionsresor = sant! I slutet av september välkomnar vi dig på inspirationsföreläsning där vi kommer att prata om våra spännande expeditionsresor. En av kvällens höjdpunkter är äventyraren Aron Anderson som första person i rullstol bestigit både Kebnekaise och Kilimanjaro. Nu siktar han på att ta sig till Everest Base Camp tillsammans med oss, ett äventyr som du har möjlighet att följa med på.
Anmäl dig till inspirationskvällen i Göteborg, 23 september
Anmäl dig till inspirationskvällen i Stockholm, 30 september

KÄNNS DET KONSTIGT ATT SOMMARENS ÄVENTYR ÄR ÖVER?

I så fall tycker vi att du ska följa med på några av höstens äventyr som fortfarande är möjliga att boka på. Ta chansen och förläng sommaren med ett oförglömligt äventyr!
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2019 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra