Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
11 juli, 2020
Like Upplev ett äventyr med oss - Expeditionsresors nyhetsbrev #110 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #110

UPPLEV ETT ÄVENTYR MED OSS!

Hoppas att du har en fin sommar hemma i Sverige. Vi på Expeditionsresor ser med glädje fram emot att njuta av solen och ladda upp inför augusti, september och oktobers alla äventyr. På våra 6 Kebnekaiseturer har vi endast 1 plats kvar, 20 - 23 augusti.
Har du tröttnat på att ligga i hängmattan kan du även följa med oss på den fina turen längs Kungsleden med Sveriges högsta topp som en fin avslutning. Eller varför inte följa med på en häftig westernridning i oktober. Var rädd om dig, vi ses ute på fjället!
Läs mer om dessa äventyr här

RENATA CHLUMSKA + MODEVÄRLDEN

Expeditionsresors vän och uppskattade guide Renata Chlumska ger sig ut på nya äventyr - i modevärlden. Nu lanserar hon det egna klädmärket, som tar avstamp i det moderna storstadslivet med funktion från extrema expeditioner och material i världsklass, och som passar lika bra i stan som på Kebnekaise. Först ut är en serie basplagg i högsta kvalitet. Med koden EXPEDITIONSRESOR får du som vår vän 40% rabatt. Rabattkoden är giltig till och med 31 augusti. Se mer på www.renata.store

KUNGSLEDEN + KEBNEKAISE

Få vandringsleder är lika kända som Kungsleden. Att vandra från Abisko där den startar ner till Kebnekaise är en av de vackraste delarna av leden. Med liten grupp och vår erfarna och populära guide Peter Vinthagen Simpson har du nu möjlighet att själv få uppleva detta. Vi vandrar med lätt ryggsäck och lär oss mer om fjällen och hur man på ett tryggt och säkert sätt kan färdas där. Väl framme vid Kebnekaise fjällstation kan du antingen ta en skön vilodag eller följa med via östra leden upp på Sveriges högsta topp. Detta är ett vackert och lagom utmanande äventyr som alla någon gång i livet borde uppleva.
Läs mer här eller kontakta oss för mer information.

WESTERNRIDNING I NORRLAND

Alla har väl som barn någon gång lekt indianer och cowboys. Några indianer kan vi inte lova, men med Ola Skinnarmo som en av guiderna kan vi garantera en helg utöver det vanliga i den vackra naturen i skogarna öster om Luleå. Efter fredag lunch flyger vi till Luleå där vi checkar in på hotell och äter en god middag. Morgonen därpå tar vi oss till vår vän Rikard, vars livspassion är westernhästar och cowboyliv. Även om du inte är en van ryttare är detta ett äventyr för dig. På trygga och starka westernhästar tar vi oss ut i vildmarken och övernattar i hans camp som ligger vackert vid en sjö. God mat och dryck samt ljug runt lägerelden gör detta till ett minne sent att glömma.
Läs mer här eller kontakta oss för mer information.
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2020 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra