Copy
Expeditionsresors nyhetsbrev
17 augusti, 2020
Like Mot toppen av Kebnekaise - Expeditionsresors nyhetsbrev #111 on Facebook
Kan du inte läsa nyhetsbrevet?
Läs det i din webbläsare
NYHETSBREV #111

FÖLJ OSS PÅ KEBNEKAISE!

Hoppas att du har en fin sommar hemma i Sverige. Vi på Expeditionsresor är glada över att turerna äntligen är igång! Vi har redan hunnit med tre lyckade Kebnekaiseturer och i skrivande stund är årets fjärde grupp i de svenska fjällen tillsammans Renata Chlumska och Ola Skinnarmo för att ta sig an Kebnekaises topp. Tack vare Garmins InReach Mini kan du följa gruppens väg upp mot toppen. Klicka här för att följa gruppen live.

Är du också sugen på att bestiga Kebnekaise? Årets samtliga turer är fullbokade, men bokningen är öppen för nästa år. Ta chansen och boka din plats redan idag!
Läs mer om Kebnekaise här

WESTERNRIDNING I NORRLAND

Vill du dundra fram på en trygg och stabil häst i de norrländska skogarna? Slå läger vid en camp ute i vildmarken och ljuga kring lägerelden kvällen lång med god mat och dryck i nya vänners lag? Släpp verkligheten för en helg och följ med Ola Skinnarmo på ett riktigt westernäventyr du sent kommer glömma! Oavsett om du är en van eller ovan ryttare är detta ett äventyr för dig.
Fredag lunch flyger vi till Luleå där vi checkar in på hotell och äter en god middag. Morgonen därpå tar vi oss till vår vän Rikard, vars livspassion är westernhästar och cowboyliv – där kittar vi oss för ett dygn i vildmarken och sen ger vi oss ut!
Läs mer om westernäventyret här

DAGS ATT BOKA ÄVENTYRET FÖR 2021!?

Äventyrsåret 2020 blev inte som många planerade, men missa inte möjligheten att förgylla 2021 med ett oförglömligt äventyr. Bara under en vecka bokades 15 av 16 platser på vår nyöppnade avgång på Inkaleden i september/oktober 2021. Vissa avgångar under 2021 är redan fullbokade, så vänta inte för länge med att säkra din plats...

Här ser du de äventyr som vi fortfarande har lediga platser kvar på:
KILIMANJARO
SVALBARD SKOTER 
INKALEDEN
SVALBARD BÅTKRYSSNING
KEBNEKAISE
GRAND CANYON FORSRÄNNING
EVEREST BASE CAMP
PADDLING PÅ ZAMBEZIFLODEN
COSTA RICA


P.S. Vill din familj eller grupp genomföra ett skräddarsytt arrangemang? Ta kontakt med oss så hjälper vi er ta fram ett förslag. 
Vill du läsa mer om våra andra äventyr? Spana in vår hemsida för mer inspiration.


Copyright © 2020 Expeditionsresor, All rights reserved.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Vidarebefordra