Copy
Bekijk de nieuwsbrief online
Volg ons ook op:
Gelukkig nieuwjaar! Terugblikken en vooruitkijken ❤

De ZOO is nieuw, en nu nog mooier

De buffels en vogels zijn inmiddels aan elkaar gewend op hun nieuwe Savanne. De flamingo’s kijken uit over het nieuwe Flamingoplein. Vanop de Skywalk krijg je een panoramisch zicht op de mooie tuin en sta je oog in oog met de rode panda’s. En wist je dat de gorilla’s en de chimpansees in 2017 zullen ravotten in hun nieuwe buitenverblijven?

ZOO Antwerpen brengt je dichter bij de dieren.


Dit was 2016!

ZOO Antwerpen en Planckendael brachten het afgelopen jaar bijna twee miljoen bezoekers dichter bij de dieren. Tal van nieuwe mooie projecten én deze superschattige panda's maakten het een uitzonderlijk succesvol jaar.

Bekijk het jaaroverzicht op video

Beter een goede buur...

Nu Aquatopia in januari de deuren sluit, bieden wij meer dan de helft van hun vissen een nieuwe thuis. We hebben een Aquarium met een mooie collectie vissen en als kers op de taart een groot rifaquarium. De vissen van Aquatopia die binnen de collectieplanning passen, komen onze vissen vervoegen.

Bekijk de video

Laatste week China Light ZOO

Ben jij al naar het sprookjesachtige China Light ZOO komen kijken? Het kan nog tot en met zondag 15 januari. Beleef een onvergetelijke avond tussen honderden reusachtige lichtobjecten in de vorm van kleurrijke dieren en bloemen die verspreid staan in de ZOO. Een betoverend lichtspektakel!

Meer info en tickets

Baby's bij de vleet

In ZOO Antwerpen leeft de traditie om alle borelingen van dat jaar een naam te geven beginnend met dezelfde letter. In 2017 zijn we toe aan de letter S

De kleine Rakkers van 2016 waren onder meer tapirbaby Raja, koningspinguïn Ra, zebraveulens Rosalie en Roselinde, buffel Ramses en boomstekelvarken Ruby. Bekijk de leukste video's van deze ZOObaby's opnieuw in onze YouTube afspeellijst.

Herbekijk de leukste babyvideo's

Cats in Koningin Elisabethzaal

De musicalklassieker CATS zal dit voorjaar de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal op stelten zetten. De kaarten voor de musical vliegen de deur uit, vandaar dat er zelfs extra shows zijn toegevoegd. En als klap op de vuurpijl geniet jij, als abonnee van de ZOO en Planckendael, van een mooie korting. Mis het niet!
 

Bestel je tickets online
Volg ons ook op:    

Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde vzw | Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen 
RPR Antwerpen – BTW BE 0407 186 105 | Alle rechten voorbehouden aan KMDA 
Copyright 2017

Update je gegevens hier | Je kan zich hier uitschrijven