Copy
      

'Giant Bugs And Those That Eat Them Light Festival' start vanavond in ZOO Planckendael

Het is zover! Kom het werk van de Chinese kunstenaars bewonderen. De lichten zijn getest, de warme glühwein en chocomelk staan klaar en ZOO Planckendael trekt zijn mooiste lichtpak aan. Je leest het, we staan met z'n allen te trappelen van ongeduld om jullie een prachtige avond te bezorgen.

Van 2 december tot en met 15 januari schitteren insecteneters en hun prooien in ZOO Planckendael. Zin om de insectenwereld in te duiken? Koop dan nu je tickets voor GIANT BUGS AND THOSE THAT EAT THEM.

KOOP JE TICKETS

Een reuzenspin bouwen? Dat doe je zo!

Het lichtfestival is dit jaar voor échte durvers. Durf jij onder de poten van een gigantische spin wandelen? Kom het maar bewijzen! Zo'n reuzenspin in elkaar steken is niet zo vanzelfsprekend maar dat schrikt deze Chinese kunstenaars niet af.

 
ZO BOUW JE EEN REUZENSPIN

Fotowedstrijd Bugs voor abonnees op Mijn ZOO.be

Geniet van het lichtfestival, poseer bij de fotogenieke lichtgevende beestjes en stuur ons jouw selfie door op MijnZOO.be. Zo neem je deel aan de fotowedstrijd en maak je kans op een leuke prijs. Meer info en het reglement op MijnZOO.be. Veel succes!

 
WAAG JE KANS

Het lichtfestival in cijfers

✨ 2de editie in ZOO Planckendael

✨ 3 thema's: metamorfose, vliegende insecten, groter dan groot

✨ 11 lichtkunstenaars in het park

✨ 150 lichtkunstenaars in China

✨ 60 ton staal

✨ 8000 meter satijn

✨ 22.500 energiezuinige LED-lichtjes

✨ 23.800 werkuren

✨ 35 avonden

✨ 56 composities

✨ 493 lichtobjecten

Praktisch

  • 📅 Van 02 december tot en met 15 januari 2023 (uitz. 24, en 31 december en 13 januari). Buiten de vakantieperiode is het lichtfestival gesloten op maandag en dinsdag.
  • 🕕 Het lichtfestival opent na sluiting van het park en sluit haar deuren om 22u, uitgezonderd op weekdagen buiten de kerstvakantie. Dan sluit het festival om 21u30. Raadpleeg de openingsuren op de dag van je bezoek.
  • 💸 Als abonnee geniet je van een mooie korting op je tickets!
  • 🎫 + ✨ Een bezoek aan het lichtfestival in ZOO Planckendael combineren met een leuk dagje in het park? Het kan dankzij het combiticket! Krijg 50% korting op het entreeticket. 
  • 🍴 Honger? Tussen je dagbezoek aan ZOO Planckendael en het lichtfestival kan je een hapje eten in restaurant Toepaja tussen 16u en 18u. Verlaat het park via het restaurant en begeef je op het door jou gekozen tijdslot naar de ingang van het lichtfestival.
  • 🅿 Tijdens het lichtfestival parkeer je aan een voordeeltarief van
    € 5 
    tussen de start en de sluiting van het lichtfestival. Parkingtickets zijn ter plaatse verkrijgbaar.
TICKETS EN TARIEVEN

Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen  |  Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen RPR Antwerpen  |  BTW BE 0407 186 105  |  Alle rechten voorbehouden aan KMDA

© Copyright 2022 KMDA

Update je gegevens  |  Schrijf je hier uit