Copy
Bekijk de nieuwsbrief online
Volg ons ook op:
BEREN-leuk uitzicht vanop de nieuwe skywalk 🐻

Ik zag twee beren …

hun intrek nemen. Brilbeer Zamora pakt haar boeltje bij elkaar en verhuist naar haar vernieuwde verblijf tegenover de rode panda’s. Haar mannetje Gladstone blijft bij de doodshoofdaapjes in het naburige perk. In de paarperiode zitten de brilberen weer gezellig samen. Groauw! Geniet van het vogelperspectief vanop de nieuwe Skywalk.

Bekijk de video

Hou jij ook zo van Sushi?

Op 1 februari kroop er een zwartvoetje uit het ei. De verzorgers gaven het de naam Sushi. Dit kleintje wordt elke dag gewogen. Komt ze niet genoeg bij? Dan krijgt ze extra pap, haringpap. Met liefde gemaakt <3 Voorlopig blijft dit zwarte donsbolletje nog veilig bij mama en papa in de nestbox.

Wist je dat ook pinguïns vogels zijn? Om ze te beschermen tegen de vogelgriep werd er een net gespannen over hun buitenverblijf.

Pinguïns wegen doe je zo 🎥

GEZOCHT: podiumdieren

Doe mee aan het musicalspektakel ZOO of Life en vier samen met ons de 175ste verjaardag van ZOO Antwerpen. Ben je geïnteresseerd en wil je hier meer over weten? Kom dan naar de infoavond op donderdag 9 maart in de Koningin Elisabethzaal. De eerste infosessie is al volzet, dus organiseren we een tweede infosessie om 20u30.

Schrijf je in voor de infosessie

Met vriendelijke ZOOgroeten

Het gloednieuwe ZOOmagazine ligt deze week weer bij onze abonnees op de deurmat. Boeiende artikels en prachtige foto’s vertellen je alles over het leven in onze dierenparken, ons wetenschappelijk onderzoek en onze projecten rond natuurbehoud.

Dit is maar één van de vele voordelen die je hebt als abonnee van ZOO Antwerpen en Planckendael.

Ontdek alle voordelen voor abonnees

Allemaal familie

Op vertoon van je Kinepolisticket voor de film Allemaal Familie krijg je €10 korting op je volgende bezoek aan ZOO Antwerpen of Planckendael. Vanaf 22 februari in Kinepolis.

Meer info en voorwaarden vind je op de website van Kinepolis.

Dit heb je gemist deze maand

Ook onze gorilla's steunden Dikketruiendag.

Bekijk op Facebook

Loempia is mama geworden. Zie jij het kleintje aan haar buik hangen?

Bekijk op Instagram

Doe jij mee met #TournéeMinérale?

Bekijk op Twitter

Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde vzw | Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen 
RPR Antwerpen – BTW BE 0407 186 105 | Alle rechten voorbehouden aan KMDA 
Copyright 2017

Update je gegevens hier | Je kan je hier uitschrijven