Copy
Kan du ikke læse dette nyhedsbrev, klik her.
Familie & Evidens Center
Nyhedsbrev d. 27. januar 2014
livet løs!
I den her uge kan du finde os på KL's børnetopmøde i Ålborg, hvor vi deltager med en stand og præsenterer vores nye brochure "Gør det noget, det virker?" Hvis du har lyst til at diskutere det spørgsmål med os, kom forbi til en snak!
MTFC søger træningsfamilier
Har din familie noget at give til en ung i sociale vanskeligheder? Eller kender du familier med ekstra overskud? Til vores arbejde med MTFC søger vi lige nu nye træningsfamilier, så spred gerne ordet i dit netværk! En beskrivelse af opgaven finder du på vores hjemmeside men du er også velkommen til at kontakte os på 7028 8822.
AIC 2014 in Sidney
Med en kvart medarbejder i Australien er det for os en nem sag at deltage i AIC = Australian Implementation Conference, som holdes i Sydney til September. Vi vil også gerne overbevise andre om værdien af at tage af sted, for programmet tegner til at blive interessant. Hold derfor øje med konferencens webside og lad os vide, hvis du tager af sted - for vi vil gerne mødes "derover".
Pixiebog om systematic reviews
Ordene "systematic review" kan gør selv de mest ihærdige tilhængere af gedigen forskning en smule nervøs. De kan være svære at læse, svære at forstå, og svær at anvende. Alliance for Useful Evidence har prøvet at gøre noget ved netop det problem og skrevet en introduktion til, hvad systematic reviews nu egentlig er. Målgruppen er beslutningstagere og politikudviklere, men publikationen kan nydes af alle, der er interesseret i forskning.
Familie & Evidens Center · Dortheavej 12,3. · 2400 København NV · +45 7028 8822 · info@fec-dk.dk Afmeld