Copy
Kan du ikke læse dette nyhedsbrev, klik her.
Familie & Evidens Center
Nyhedsbrev d. 27. februar 2014
Hvad er "god evidens"?
En fin lille dialog om, hvad der kendetegner god evidens mellem Sandra Nutley og Huw Davies, to af de store navne på evaluerings- og evidensområdet, er fornyligt blevet lagt ud på vimeo. På kort tid kan du blive meget klogere på vanskelige spørgsmål om god datakvalitet og stærke  forskningsdesign.
MI i Fredericia
Marianne Bærenholdt, vores MI træner, deltager i Årskonferencen for Dansk ImplementeringsNetværk (DIN) med en workshop om Motivational Interviewing (MI). Det hele finder sted den 20.maj, og fokus er på at anvende MI som et værktøj til at understøtte implementeringsprocesser i organisationer. Kom forbi Fredericia og vær med!
Skrivefællesskab med NIRN
Hvad kræver en stort anlagt implementering af evidensbaserede programmer, hvis den implementering også skal skabe vidtgående resultater for samfundet? Det spørgsmål er udgangspunkt for en artikel, skrevet af Allison Metz fra National Implementation Research Centre og FEC's Bianca Albers i fællesskab. Artiklen er netop udkommet i "Journal for Adolescent Health" og kan downloades af enhver.
Familie & Evidens Center · Dortheavej 12,3. · 2400 København NV · +45 7028 8822 · info@fec-dk.dk Afmeld