Beste *|MMERGE1|*,

Elke maand gedurende seizoen 2016 organiseert PARK Tennis op vrijdagavond de PARK Tennis Clinic. De clinics zijn bedoeld om nog dieper op de technieken - mentaal én fysiek - in te gaan, om zo een nog beter spel neer te zetten.
Deze clinics worden gegeven door ATP-speler Mehdi Bdiri (36). 

CV: Mehdi is geboren en getogen in Parijs, van Tunesische komaf. Al jong kwam hij in aanraking met tennis, drong door tot de hoogste regionen (nummer 256 in Frankrijk en nummer 5 in Tunesië), kwam in 2006 uit in de Davis Cup voor Tunesië en is A en B gelicenseerd bij de KNLTB. Mehdi is getrouwd, reist ontzettend veel voor tennis maar ook vanwege het werk van zijn echtgenote. Dit seizoen is hij neergestreken in Amstelveen en zal in elk geval dit jaar in Nederland blijven en de clinics verzorgen op PARK Tennis. Mehdi is ook beschikbaar voor lessen. De lessen van Mehdi zijn ook/juist voor de topspelers op PARK Tennis (<5) een uitdaging!

De clinics duren 1,5 uur en de kosten zijn 20 euro per persoon.

PARK Tennis deelt in op basis van niveau, waardoor er verschillende groepen per clinic zijn. De groepen starten om 1900-2030 en om 2030-2200 uur.
 
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u snel in!

Data en thema’s:
22 april - Om te winnen, houd je de bal binnen!
De eerste PARK Tennis Clinic zal in het teken staan van conditie en focus.
René 'the crocodile' Lacoste, had als lijfregel: "Om te winnen, moet de bal koste wat kost in het spel blijven."
Om dat voor elkaar te krijgen is een goede conditie en een super scherpe focus de sleutel.
20 mei - een â€˜easy winner’ produceren
Harde ballen, makkelijke punten en de serve volley van Richard Krajicek. 
24 juni - tactiek: aanvallen en verdedigen
Het analyseren van de tegenstander en het anticiperen daarop voor de winst, zoals Roger Federer doet. Soms heb je meer nodig dan een plan B (of C of D). I see your weakness!
22 juli - competitie- en toernooivoorbereiding
Houd je motivatie en focus op het hoogste niveau en denk aan de opgedane kennis uit de eerdere clinics: we gaan deze kennis toepassen in een klein toernooi met tips and tricks.
26 augustus - double trouble
Houd jij ook zo van dubbelen, maar erger je je rot als je partner het net even wat minder doet? Deze clinic staat in het teken van de samenwerking en tactiek: hoe communiceer je positief en houd je je partner scherp en gemotiveerd zoals de broertjes Bryan dat doen.
16 september - to be announced

Klik hier om u in te schrijven