Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

we kennen het allemaal wel: goede voornemens die binnen de kortste keren sneuvelen. Maar soms gebeurt er iets in je leven waardoor je weer even scherper op je netvlies krijgt waarom je die voornemens ook al weer had. En hoe belangrijk ze voor je zijn. Dat is waarschijnlijk wat 'memento mori' werkelijk betekent. 

Bloedverwanten

Al meer dan twee jaar heb ik het erover: mijn bloedverwantenproject. Ik wilde een fotoboek met verhalen maken over broers en zussen en in dat kader een blog schrijven over bloedverwanten.

Het begin is er: dat blog staat nu eindelijk online.
"Soms gaat alles in je leven anders dan verwacht. Anders dan je je had voorgesteld. Dat gebeurde bij mij dit jaar op 14 februari toen mijn moeder in het ziekenhuis te horen kreeg dat het niet goed met haar was. Vanaf dat moment nam mijn leven een andere loop. Zij overleed op 7 juni: de dag dat ik 43 werd." Lees verder.

 

 


Maak kans op dit mooie boekje

Omdat ik graag mijn vreugde over mijn blog deel, verloot ik dit mooie Happinez-boekje 'Moederliefde' onder de inschrijvers op de Bloedverwantennieuwsbrief zodra ik de 100 inschrijvingen daar heb bereikt.

Eén keer in de maand ontvang je dan een aankondiging van de nieuwste artikelen.

Heb je zelf een mooi onderwerp dat geschikt is voor de Bloedverwanten-site, dan hoor ik het graag. Wie weet schrijf ik er een mooi verhaal over. Familie is zo interessant en zo breed. Ik raak er niet over uitgepraat en uitgeschreven.

 

 


Unieke verhalen

Het staat alweer een tijd online, maar ik had het nog niet gedeeld in de nieuwsbrief:
het unieke verhaal van Hans van der Maas: "Jazz is zo mooi op de accordeon."

Ook jij kunt zo'n verhaal mét foto's laten maken om te delen in je eigen netwerk. 


 

Wees welkom!

Een openingsborrel in mijn kantoor is er door de omstandigheden nog niet van gekomen. Maar plannen genoeg. Zo lijkt het lijkt mij leuk een laagdrempelige borrel te houden, bijvoorbeeld iedere eerste vrijdag van de maand. Bijkletsen, andere ondernemers en potentiële klanten ontmoeten, elkaar inspireren! Ik hoor graag of jullie dat een goed idee vinden. Of liever een andere dag of een koffiebreak? De ruimte is er heel geschikt voor en het lijkt mij een mooie manier elkaar wat vaker te treffen. We zouden zelfs af en toe een interessante spreker uit kunnen nodigen. Ik hoor graag wat je ervan vindt en welke ideeën jij hebt.

 
Copyright © 2017 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp