Copy
Bekijk deze mail in je browser

Beste <<Voornaam>>,

het heeft iets wonderlijks dat we op 1 januari toch elk jaar weer het gevoel hebben van een nieuw begin, maar misschien is het ook wel nuttig. Ik vind het in ieder geval prettig de laatste maand van het jaar toe te werken naar die nieuwe start: administratie op orde, kantoor opgeruimd, projecten afronden. Misschien begin ik wat vroeg over 2015, maar mijn agenda zit tot die tijd volledig vol. Met mooie opdrachten, zoals het maken van een boek over de Peilstok, opdrachten voor de Fotoacademie en met uren die ik reserveer om te werken aan dat heerlijke, rustige gevoel in mijn hoofd op 1 januari. Hoe zorg jij dat je goed aan het nieuwe jaar begint? Ik ben benieuwd; altijd leuk om van anderen te leren!  
Het leek me een mooie manier om testimonials voor mijn site te verzamelen. Dat was de belangrijkste reden voor mij om mee te doen aan de Freelancer of the Year Awards. Maar twintig positieve beoordelingen verder, sta ik ineens op de derde plek in mijn branche! Mijn dank aan iedereen die al op mij heeft gestemd en een beoordeling heeft ingevuld is groot. Maar nu hoop ik natuurlijk in die top tien te blijven staan. Heb je dus een positief woord over mij en mijn werk? Je zou me erg blij maken met een beoordeling. Dat kan anoniem, maar ik vind het natuurlijk leuk te weten wie wat heeft geschreven, dus stuur me dan ook even een mailtje.
Hoe ik ervoor zorg mijn schoenen aan te houden
Het is een goede beslissing geweest naar de Fotoacademie te gaan. Al valt het niet mee alle ballen in de lucht te houden en krijg je als student daar behoorlijk wat kritiek en afwijzingen voor de kiezen. Zo werd ook dit portret afgekeurd. Maar het inspireert me meer dan ik voor mogelijk gehouden had. En het zorgt ervoor dat ik mijn schoenen aan houd.

Station
Reina van der Weij had als enige het goede antwoord op de vraag uit de vorige nieuwsbrief. De mensen in mijn fotoserie 'In transit' kijken naar het informatiebord met treintijden op het station. Reina heeft inmiddels een setje zwanen-ansichtkaarten ontvangen.

Cadeautips voor de feestdagen
Kennen jullie het boekje Mia's nest al? Het is een echte aanrader: prachtige illustraties van Angela Pelaez-Vargas en een mooi verhaal van Mina Witteman. Meer boeken van haar hand zijn te vinden op de door mij ontworpen nieuwe site: www.minawitteman.nl.

Ook op www.scalaleukerleren.nl zijn als altijd leuke en leerzame spelletjes en boeken te koop. We zijn weer een mooie catalogus aan het maken. Maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Op zoek naar een cadeau voor een volwassene? Ik heb genoten van 'De boekenapotheek aan de Seine'.


 
Use your own custom HTML
Copyright © 2014 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp