Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

dit jaar ben ik een - zelfs voor mijn doen - extreme uitdaging aangegaan. Een uitdaging die op het eerste gezicht weinig met ondernemen te maken heeft, maar die me er juist veel over leerde. Over die lessen schreef ik twee blogs.

Portretfoto

'Is een professionele foto voor LinkedIn echt belangrijk?' Altijd een leuk gespreksonderwerp. Persoonlijk vind ik selfies of vakantiefoto's niet echt geschikt voor een netwerk waar je potentiële opdrachtgevers, klanten of werkgevers wil laten zien wie je bent. Als je elkaar eenmaal kent en misschien ook een persoonlijke klik hebt, is het vroeg genoeg ook je informelere kant te delen.

Jaren geleden maakte ik portretfoto's van team 1 Logo. Fiona gebruikte die van haar nog steeds op LinkedIn, maar ze hoorde van mensen dat ze er niet echt meer leek . Ander kapsel, een nieuwe blik. Tijd voor een nieuwe foto. De eerste fotosessie in mijn nieuwe studio. Leuk! Uiteraard maakte ik van de gelegenheid gebruik ook foto's te maken die niet per definitie geschikt zijn voor LinkedIn, maar wel mooi.
 

 

Unieke verhalen


 

Jouw verhaal is het waard om verteld te worden!

Je bent ondernemer, kunstenaar of muzikant. Je hebt een verhaal te vertellen. Waarom laat je dat niet vastleggen in een aansprekend artikel, aangekleed met foto's van jou en je bedrijf, product of dienst? Deel je verhaal en vergroot je zichtbaarheid!

Lees de unieke, vaak prachtige verhalen van hen die je voorgingen, zoals het verhaal van Daniëlle Jansen. Zij komt trouwens vanaf deze week bij mij en Hester Jansen (en nee, het is geen familie van elkaar) een dag in de week in ons prachtige kantoor zitten in de Frederikstraat.

Wees welkom!


Ik had het al over mijn fotostudio en kantoor. Binnenkort organiseren we een openingsborrel.

Maar kom vooral ook gezellig een keer langs voor een kop koffie of thee. Bekijk het prachtige pand (ik wijs je meteen de weg) en bel of mail me voor een afspraak.
Copyright © 2016 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp