Copy
Logo

Hi <<Voornaam>>,

Wat was ik blij toen de zon zich afgelopen dagen nog even liet zien tijdens mijn afspraken op het strand. Toch liggen de pepernoten alweer in de winkel en de kerstballen sieren het tuincentrum hier aan de overkant. Dus waarom niet alvast Sinterklaas- of kerstcadeaus inslaan? Ik heb in ieder geval een aantal leuke cadeausuggesties. Voor iemand anders, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon jezelf blij mee maken. Met een stapel goede boeken kom ik de winter in ieder geval wel weer door. Wat doe jij aankomende winter?

Het huis aan de singels

‘Wat een prachtig boek! Helemaal onder de indruk hiervan. Mooie zinnen… diep & intiem. Wat een parel!’ Dit stond te lezen op een post-it van iemand die mij niet kent, maar die het boek geleend had van een vriendin van mij. Het is een van de talrijke lovende reacties die ik heb gekregen.

Jij hebt al een exemplaar van Het huis aan de singels gekocht. Of zelfs meerdere. Supergaaf! Misschien heb ik van jou wel een prachtige reactie gekregen. Want wat komen er mooie reacties binnen. En nu krijg ik, misschien wel mede dankzij jou, van allerlei kanten de vraag of er nog exemplaren te koop zijn. Tijd dus voor een tweede druk van Het huis aan de singels, een paperback én een hardcover. Ken jij mensen die het mogelijk mooi vinden, dan maak je me natuurlijk blij als je hen erop wilt wijzen door deze mail door te sturen of door te reageren op mijn social media berichten over de tweede druk.

Lees meer en bestel nu!

De natuur in en de natuur aan huis

Misschien nodigen de herfst en de winter minder uit om naar buiten te gaan, maar na het lezen van Natuurzin van Marieke Schatteleijn krijgt je vast en zeker zin om er toch op uit te trekken. Weer of geen weer. Ze leert je dat buiten zijn, ook in de winter, je energie geeft én beter laat slapen. En omdat ze je meeneemt in de wereld van de mieren, de bevers, het drukke leven in de bodem én erop, krijg je zin om op pad te gaan. Dat kreeg ik althans, toen ik de teksten voor het eerst onder ogen kreeg. Wat was het leuk Mariekes redacteur te zijn en wat is het een mooi boek geworden.

Bestel

Het is tijd om de voortuin onder handen te nemen en dat ga ik doen met het boek van Floor Korte in mijn handen. Dit was nog zo’n leuke opdracht van uitgeverij Kosmos. Een totaal ander traject, een ander boek, maar wederom een leuke samenwerking dat tot een mooi resultaat heeft geleid. Een ideaal boek voor iedereen die graag een mooie tuin vol planten en bloemen wil. Dat dat niet alleen goed voor onszelf is, maar ook voor de wereld, is natuurlijk geen nieuws meer.

Bestel

Een goed leven

Ook breng ik graag nog even Een goed leven.nu onder de aandacht. In dit boek dat ik heb mogen vormgeven en uitgeven, besteedt financial life planner Cees Bol aandacht aan verschillende aspecten die jou kunnen helpen bij het krijgen van een goed leven. Hij helpt je nadenken over je financiën. Welke potjes heb je nodig? Heb jij bijvoorbeeld al een F*ck you money-potje?

Dit boek gaat niet alleen over geld. En dat maakt het zo leuk. Cees kijkt naar het hele plaatje. Want voor een goed leven heb je weliswaar geld nodig en Cees laat zien dat daarin vaak meer mogelijk is dan we soms denken. Maar ook gezondheid en zingeving zijn belangrijke aspecten van een goed leven. Een boek vol inspiratie en met allerlei invullijstjes, dat jou helpt scherp te krijgen wat er echt toe doet in jouw leven en hoe je dat kunt bereiken.

Een goed leven.nu

Nu wil ik ook naar de Maori’s

Sinds enige tijd werk ik ook voor Feemonline.nl, een magazine voor vrouwelijke ondernemers. Daar krijg ik energie van en doe ik veel inspiratie op. Onder meer omdat ik het heerlijk vind om samen te werken met hoofdredacteur Yvonne van Balkom. Maar ook omdat ik mooie artikelen mag schrijven voor de rubriek Behinds the books. Daarvoor las ik Grenzeloos vrij van Wendy Hobbelink en ik sprak haar over dat boek op het strand in Noordwijk. Wendy bezocht Maori’s en Hopi-Indianen en kwam tot prachtige inzichten. Inzichten die ze ons meegeeft in haar boek, zodat wij niet naar de andere kant van de wereld hoeven om ze op te doen. Maar eerlijk gezegd wil ik na het lezen van het boek en na ons gesprek niets liever dan Maori’s en Hopi’s bezoeken. Wie weet, ooit!

Wendy Hobbelink

Een verhaal over armoede en hoop

Afgelopen vrijdag was ik te gast bij de boekpresentatie van Mounhim Tahtahi. Ik heb de redactie van zijn boek Amarok mogen doen en samen hebben we de vormgeving bedacht. Amarok vertelt het aangrijpende levensverhaal van Mounhims vader, die opgroeit in Marokko in barre omstandigheden en op zoek gaat naar een beter leven. Een verhaal over armoede en hoop, dat mij wederom dankbaar laat zijn voor het leven dat ik heb. Een boek dat me bovendien veel leerde over een andere cultuur en een verhaal dat - helaas - nog steeds akelig actueel is voor talloze vluchtelingen.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hebt aangemeld of omdat je klant bent van Donkigotte of Uitgeverij Donkigotte. Ik verstuur maximaal vier nieuwsbrieven per jaar. Maar mocht jouw mailbox, net als die van mij, overstromen met nieuwsbrieven; alle begrip als je je uitschrijft. We komen elkaar vast op een andere manier wel weer tegen.

Facebook iconInstagram iconLinkedIn icon
Logo

Copyright (C) 2021 Donkigotte. All rights reserved.


Mijn mailadres is:


Wil je je voorkeuren aanpassen?
Aanpassen voorkeuren of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp