Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

in mijn werk krijg ik vaak inspirerende verhalen te horen. Soms aangrijpend, soms mooi, bijna altijd leerzaam. Een paar van die verhalen wil ik graag met jullie delen. Waarschijnlijk heb jij ook een verhaal dat de moeite van het vertellen waard is. Ik luister graag. Wie weet kunnen we samen van Jouw verhaal een mooi artikel maken.

Vertel je eigen verhaal

Jíj weet natuurlijk al dat je mooie dingen maakt, een geweldig product of een fantastische dienst in de aanbieding hebt. Maar hoe vertel je dat de wereld? In de vorm van een mooi artikel met jouw verhaal.

Lees de mooie verhalen van de mensen die je al voorgingen en download de flyer voor meer info.
 

€ 50,- voor mijn beste ambassadeurs!

Mijn klanten en nieuwsbrieflezers zijn geweldige ambassadeurs van mij en mijn werk. Daar wil ik je graag voor bedanken. Als jij een door mij gemaakt artikel wil én een nieuwe klant aandraagt, dan krijg jíj € 50,- korting!

Linda leeft op straat"Achter de ramen van het huis waar Linda twintig jaar van haar leven heeft doorgebracht – en waar ze hoopte oud te zullen worden – hangen bordjes waar ‘Welcome’ op staat. Maar welkom is Linda er niet meer."

Dankzij Linda lijkt tegenwoordig alles anders als ik door de duinen fiets. Lees haar aangrijpende verhaal
De Peilstok 2014


We merken allemaal dat het klimaat verandert. Het is belangrijk onze steden en dorpen daar goed op in te richten.

Voor het ministerie van Infrastructuur en Milieu kon ik al mijn drie disciplines inzetten om een boek te maken over de inspirerende voorbeeldprojecten die meededen aan '
De Peilstok 2014'. De deelnemers aan deze wedstrijd laten zien hoe we samen kunnen werken aan een Nederland, waar het ook in 2050 nog veilig en prettig wonen is.  

Oplage van het boek is 750 exemplaren, maar om de projecten met zoveel mogelijk mensen te delen is het ook
online te lezen.

 
Copyright © 2015 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp