Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

Sta jij weleens stil bij de dood? Ik heb ervaren dat dat het leven kan verrijken tijdens de gesprekken die ik voerde voor Uit het leven gegrepen - Jongeren van 14 tot 40 over de dood.

Bestel het boek nu in mijn webwinkel of bij de boekhandel.

Metro besteedde er een mooi artikel aan, waar ik trots op ben.

Het verhaal over het ontwerp van het omslag is te lezen in de Donkikrant, die ik speciaal voor het uitkomen van mijn boek maakte. Wil je een papieren exemplaar ontvangen? Stuur me een mailtje met je adres en ik stuur het je graag toe.

 
Ik hoor van veel mensen dat ze hopen dat het boek een groot bereik krijgt. Daar kan ik jouw hulp goed bij gebruiken. Door de link te delen via social media met jouw
Reacties

Met enige regelmaat word ik even stil van de reacties van lezers.

Dan weet ik weer waarom ik hier zo hard aan heb gewerkt. Het is mooi om te zien dat mensen, net als ik, inderdaad geraakt worden door de verhalen van de helden die hun ervaringen wilden delen. 


 
 • 'Wat heb je een fijne schrijfstijl en wat doe je recht aan de mensen die je hebt geïnterviewd.'
   
 • 'Het is nergens zweverig of sentimenteel. Het is oprecht, dicht op de huid, midden in het leven. Het pakt me bij de lurven.'
   
 • 'Ik blijf het verhaal van Marloes maar lezen. Zo herkenbaar.'
   
 • 'Alle verhalen hebben me ontroerd en toch ook veel steun gebracht.'
   
 • 'Het boek verdient het om veel aandacht te krijgen.'
Met dat laatste kunnen jullie natuurlijk helpen door deze link (www.uitgeverij-donkigotte.nl) te delen via de social media met jouw mening over het boek erbij of een quote die je raakte. Of door een recensie te plaatsen op Bol (dat blijkt ook te kunnen als je het boek daar niet gekocht hebt) of bij het NRC. Namens iedereen die steun uit mijn boek kan putten, dank ik je.  

De NVVE

Ik heb dit boek kunnen maken dankzij financiële (en morele) steun van de NVVE.

Voor het novembernummer van
Relevant, het relatiemagazine van de NVVE, werd ik geïnterviewd door collega  Els Wiegant. Zie pagina 18.

In de herhaling: Hoe maak je tijd voor de dingen die je graag wilt doen?

Tijdens de podcast waar Elco van Staveren me voor uitnodigde, vertelde ik over het project 'jongeren en de dood'. Het boek is er nu, wel iéts later dan bedoeld, maar toch. Daarom dus even in de herhaling.

Het blijft een uitdaging... werken aan de projecten die je hart sneller doen kloppen. Die roman waar ik mijn hele leven al aan werk, het boek over jongeren en de dood, mijn bloedverwantenproject, pianospelen, mijn bullet journal, hardlopen. Sommige dingen hou ik vol, andere niet. Ik lees veel over hoe dat werkt en heb er zelf ook ideeën over. Die deelde ik in een mooi gesprek met Elco. Dat gesprek is onderdeel van een podcast die hij over dit onderwerp maakte. Inspirerend! Ben benieuwd wat jij ervan vindt. (Ook te beluisteren via Soundcloud).


 

Spread the joy!

Ik kan heel blij worden als ik weer eens een prachtig initiatief voorbij zie komen. En omdat jij er misschien wel net zo blij van wordt, deel ik graag af en toe een tip.

Zo heb ik meegedaan aan de Crowdfunding actie van
Pieter Pot, jouw boodschappen verpakkingsvrij bezorgd.
Wat een mooi initiatief. Meedoen kan nog en na de crowdfunding kun je er natuurlijk gewoon boodschappen bestellen.
Copyright © 2019 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp