Copy
Donkikrant oktober 2012
Donkikrant
Oktober 2012
 
Hallo <<Voornaam>>,
Zeehonden op Vlieland

Jij mooie kaarten, WSPA € 1.000,-


Het is stil geweest, maar ik heb bepaald niet stil gezeten. Vergeet niet je site up-to-date te houden, vertel ik mijn klanten altijd. En stuur af en toe een nieuwsbrief! Ik zou zelf een beter voorbeeld moeten geven. Maar ik kon de tijd niet vinden. Te druk bezig met teveel mooie projecten. Een paar daarvan breng ik nu graag onder je aandacht. 

Te beginnen met mijn actie voor WSPA, World Society for the Protection of Animals. Ik heb onder andere mee mogen werken aan het nieuwe WSPA Magazine. Eindelijk mijn Spaans weer kunnen gebruiken voor het interview met de held in het veld: Sergio Vasquez. Zo'n held ben ik zelf helaas niet. Maar ik wil graag iets doen voor deze mooie organisatie. Daarom gaat er € 1,- van elk verkocht setje zeehonden- of zwanenkaarten naar WSPA. En als ik daar dit jaar € 500,- mee ophaal, verdubbel ik dit bedrag. Dat moet lukken, want jij vindt échte kaarten versturen en krijgen toch ook leuk? En het lukt me natuurlijk niet zonder jou! Koop dus gauw een setje in de Donkishop en deel dit bericht met al je vrieden. Zo help je WSPA aan € 1.000,-!

Hann Verheijen directeur bij Oikocredit

Nieuwe wind, interessante discussie

Ik leerde directeur Hann Verheijen kennen toen ik gevraagd werd portretfoto's van hem te maken. Dat was een erg leuke kennismaking.

Het is geen nieuws dat ik Oikocredit een warm hart toedraag. Ik heb al vaak verteld over MindTheirBusiness, waar ik zelf in investeer om ondernemers in ontwikkelingslanden te helpen. Maar er gebeuren op dit moment mooie dingen bij deze organisatie. Ik ben er trots op dat ik mee mag waaien met de nieuwe wind!

Ontwikkelingshulp laten terugbetalen. Is dat gemeen? Of juist niet? Wat vind jij? Discussieer mee en help deze campagne tot een succes maken! 

Zuid 57

Julia
Portretfoto's en afspraken

Het kantoor in Zuid57, dat ik met mijn broer deel, bevalt uitstekend. Het heeft ook een eerste Versteegh & Versteegh productie opgeleverd, want Jaap (Orca Software) en ik hebben samen de site voor de Dierencoalitie gemaakt met daarop in aanloop naar de verkiezingen een dierenkieswijzer.

Maar ik heb natuurlijk voornamelijk gekozen voor die ruimte, omdat het een geweldige fotostudio is. Heb je dus goede foto's nodig voor je website of social media? Of vind je het gewoon leuk eens mooie foto's van jezelf of je familie te laten maken? Aarzel niet me te mailen of bellen voor meer informatie. Uiteraard ben ik ook in te huren voor reportages of foto's op locatie. Bekijk mijn fotowerk op http://donkishots.donkigotte.nl.

Ik zou nog veel meer willen delen. Maar laat ik me aan mijn eigen advies houden en geen te lange nieuwsbrief maken. Ik kan beter snel weer een nieuwsbrief versturen. Tot gauw dus!

Groet! Martien.

Copyright © 2012 Donkigotte, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp