Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hi <<Voornaam>>,

hoewel er werk wegviel, heb ik niet stil gezeten de afgelopen weken. Eindelijk is het zover... je kunt meedoen aan 'Maak je schrijfdroom waar.' Daarmee komt in ieder geval een droom van mij uit om nog meer mensen te helpen met het maken van een boek. Je leest er hieronder meer over.

Maar eerst nog even het volgende
Omdat zich  steeds meer mensen aanmelden voor mijn (bijna) dagelijkse  inspiratiefeuilleton Schoonheid en troost  komt die mail vanaf morgen via LaPosta in de mailbox. Er verandert verder niets, behalve dat mensen zich nu zelf kunnen aanmelden voor die dagelijkse portie inspiratie en dat je je kunt afmelden voor mijn Donkikrant óf voor de inspiratiemails zonder dat dat  invloed op elkaar heeft.


Help je mij mijn boek onder de aandacht brengen?
Heb je mijn boek Uit het leven gegrepen - jongeren van 14 tot 40 over de dood gelezen? Ik krijg veel mooie reacties.  Je zou me een heel groot plezier door met een recensie op Bol.com. Hoewel ik geen fan van het platform ben, worden daar helaas wel de meeste boeken gekocht. En daarvoor zijn recensies enorm waardevol. Mijn dank is groot. 

Uiteraard is het ook te bestellen in mijn webwinkel of bij je eigen zelfstandige boekhandel.


Lieve groet, Martien.

 

 

 

Maak je schrijfdroom waar

Loop je al tijden rond met een idee voor een boek - een roman, non-fictie of je eigen levensverhaal - maar komt het schrijven er niet van? Of loop je vast? Dan heb ik nu het ideale programma voor jou. Doe mee aan Maak je schrijfdroom waar

We zetten je idee om in een plan, we gaan in een kleine groep actief aan de slag met je manuscript en aan het einde van het traject heb je daadwerkelijk fysiek je eigen geschreven boek in handen. Meer weten? Kijk dan gauw op Maak je schrijfdroom waar. Ken je iemand anders voor wie dit mogelijk interessant is, stuur de link dan vooral door. Ik kan je uiteraard ook een digitale flyer mailen.

Copyright © 2020 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp