Copy
View this email in your browser

Schoonheid en troost (25)

Voor mij zit er schoonheid in op een integere, enthousiasme manier ondernemen. Daar streef ik altijd naar met mijn bedrijf en ik kan heel blij worden als ik het zie bij collega-ondernemers, van wie ik ook nog het een en ander kan leren. Vandaag daarom een verhaal over schoenen.

Op LinkedIn delen welke schoenen ik mijn lief cadeau deed? Hoort dat niet eerder op FB thuis? In dit geval niet, omdat ik dankzij LinkedIn bij deze schoenen uitkwam. Dat zit zo: ik kende ondernemer Joël Timmerman van Schoenenzaken - Meesters in Herenschoenen niet, maar stuitte op een artikel waarin hij zich uit over verkopen via Bol. "Bol.com leert ons groot denken, maar de rest kunnen we prima zelf." Sindsdien volg ik hem op LinkedIn, want ik hou van die eigenzinnigheid en dat vertrouwen. Toen corona uitbrak, kwamen de mannen van Schoenenzaken al heel snel met allerlei creatieve acties om hun winkel overeind te houden. Zo verkochten ze tegoedbonnen: als je een tientje betaalde, kreeg je een bon van € 25,- euro. Ik vond dat een sympathieke actie, waar ik graag aan meedeed. Dat hun winkel in Groningen blijkt te zitten, speelde dat ongetwijfeld ook een rol in. Ik ben en blijf toch een Groninger. Ik steun graag lokale ondernemers: in mijn geval zijn dat dus ondernemers in Zuid-Holland én in Groningen.

Ik heb mijn bon dus inmiddels ingewisseld - in de webwinkel weliswaar, omdat ik niet in de buurt was - en merkte toen dat de heren niet alleen goede producten verkopen, maar dat het contact ook nog eens buitengewoon prettig was. Tijdens ons volgende bezoek aan Groningen zullen we zeker even binnenlopen in de Zwanestraat en ik zou iedereen in Groningen willen aanraden hetzelfde te doen. Ze hebben overigens ook net een winkel geopend in Zwolle. Wij zijn blij met de mooie schoenen en ik word blij van dit soort ondernemers. Dank je wel, Joël.

 

 

 

 

Twitter
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 Donkigotte, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp