Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

het lijkt wel of mijn opdrachten steeds leuker worden, steeds interessanter en boeiender. Dat maakt het heel moeilijk 'nee' te zeggen. Dus zeg ik volmondig ja en dat heeft mooie dingen opgeleverd, die ik hieronder graag met je wil delen. Tussendoor werk ik hard aan mijn opdrachten voor de Fotoacademie. Afgelopen maandag was de tussenbeoordeling.  
In de vorige Donkikrant vertelde ik dat ik op de derde plaats stond bij de Freelancer of the Year Awards in mijn branche. Maar dankzij jullie sta ik inmiddels op de eerste plek met nog drie dagen te gaan! Mijn dank is groot! Was jij nog van plan te stemmen of een beoordeling achter te laten, maar ben je er nog niet aan toegekomen? Het kan dus nog drie dagen! Help je mij mijn eerste plek behouden?

'Niet de ziekte aan de macht'

Een van de meest bijzondere avonden in december bracht ik door met Femke Mostert. Ik mocht haar interviewen voor de NVVE over de dood van haar moeder. Femke gelooft dat een rouwproces nooit ophoudt en daarom heeft ze een workshop ontwikkeld om mensen te helpen bij hun rouw.

Maar ze schreef ook een lied over de euthanasie van haar moeder. We gingen luisteren naar de voorstelling waarin ze dat lied liet horen. Het zal je niet verbazen dat ik de tranen in mijn ogen kreeg, toen Femke daar zong: 'Zelf het tijdstip uitgekozen en die dag dat is vandaag. Ben je bang om te vertrekken, vind je 't erg als ik dat vraag?'. Lees het inspirerende verhaal van Femke.  

 
Leren is leuk

Voor klein
Dat leren leuk kan zijn bewijzen de spelletjes en boeken van Scala Leuker Leren! De door mij ontworpen catalogus staat weer online. Ik wou dat hun rekenmethode al bestond toen ik op school zat. Maar ik ben en blijf natuurlijk een taalbeest en vind zelf daarom de taalkwartetten misschien wel het leukst. Bestel ze nu!

...en groot
Je moet natuurlijk altijd blijven leren. Ben je of ken je een trainer, in welk vakgebied dan ook? Of heb je ambities in die richting? Dan is de methode van Karin de Galan onmisbaar. Waarom kun je lezen in haar e-book mét videofilmpjes. Karin vroeg mij hiervoor de eindredactie en vormgeving op me te nemen en dat deed ik uiteraard met groot plezier. 

 
Copyright © 2015 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp