Copy
Bekijk deze mail in je browser

Hallo <<Voornaam>>,

de zelfgecreëerde rust waar ik in 2018 zo van genoot, dreigt me af en toe weer door de vingers te glippen en soms is ze zelfs ver te zoeken! Het valt ook niet mee 'nee' te zeggen tegen allerlei prachtige opdrachten. Toch is het over het algemeen een stuk rustiger in mijn hoofd, laat ik me minder snel gek maken. Dat is een eeuwig durend leerproces, waarbij ik van alles inzet.

Een van de dingen waar ik veel aan heb gehad, is de intuïtietraining van Saskia Chatillon. Dus toen zij vertelde dat ze een boek aan het schrijven was, riep ik meteen dat graag uit te willen geven. Het viel prachtig samen met het feit dat ik mijn droom om echt met mijn uitgeverij aan de slag te gaan waar wilde gaan maken. De eindredactie en vormgeving zijn ook van mijn hand. Hopelijk heb jij er net zo veel aan als ik! Ik wens je veel innerlijke rust!

Rust - het geheim van een stiller hoofd

Lijkt het in jouw hoofd soms ook net een kippenhok? Saskia Chatillon laat je zien waar die drukte in je hoofd vandaan komt en – veel belangrijker nog – ze helpt je op zachte wijze naar meer rust.

Een stiller hoofd, je lijf beter voelen en ruimte nemen voor jezelf, daar ga je mee aan de slag. Om daarna heel bewust te kiezen voor wat jij wil in het leven. Dit praktische boek helpt je bij je zoektocht naar innerlijke rust. Je leert daarnaast meer te vertrouwen op je intuïtie en je eigen wijsheid te benutten.

PRE-ORDER NU op de nieuwe site van Uitgeverij Donkigotte (en krijg het boek 9 mei toegestuurd!)


 

 


Een écht digitaal magazine
Stiekem hou ik het meest van papier: ik ben niet voor niets de pareltjes van Donkigotte uit gaan geven.

Maar voor de gemeente Almere mocht ik dit jaar zowel een Natte Krant in papiervorm maken, als een echt digitaal magazine. En dat was superleuk! Benieuwd wat je van het resultaat vindt. Interesse in zo'n digitaal magazine? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

 

Hoe maak je tijd voor de dingen die je graag wilt doen?

Het blijft een uitdaging... werken aan de projecten die je hart sneller doen kloppen. Die roman waar ik mijn hele leven al aan werk, het boek over Jongeren en de Dood, mijn bloedverwantenproject, pianospelen, mijn bullet journal, hardlopen. Sommige dingen hou ik vol, andere niet. Ik lees veel over hoe dat werkt en heb er zelf ook ideeën over. Die deelde ik in een mooi gesprek met Elco van Staveren. Dat gesprek is onderdeel van een podcast die Elco over dit onderwerp maakte. Inspirerend! Ben heel benieuwd wat jij ervan vindt! (Ook te beluisteren via Soundcloud, als je geen iTunes hebt).

Heb je een lange treinreis voor de boeg? Of sta je regelmatig in de file? Het luisteren naar podcasts is een geweldige manier die tijd op een prettige manier door te komen. Heb jij nog tips voor interessante podcasts? Ik hoor het graag. Dit is mijn favoriete!

 

Spread the joy!

Ik kan heel blij worden als ik weer eens een prachtig initiatief voorbij zie komen. En omdat jij er misschien wel net zo blij van wordt, deel ik graag af en toe een tip.

Deze week kwam ik via LinkedIn Ptthee tegen: de enige kruidenthee die Nederlandse natuur herstelt. Goed voor boeren én bijen. Ik heb meteen een proefpakket besteld.

Enjoy your tea!

 
Copyright © 2019 Donkigotte, All rights reserved.


uitschrijven    mailinstellingen aanpassen

Email Marketing Powered by Mailchimp