Copy
View this email in your browser

Schoonheid en troost (14)

"Wat zou het fijn zijn als er een knop bestond om je hoofd uit te zetten. Of in ieder geval een knop die je gedachten zou kunnen dimmen; een soort volumeknop. Veel van je gedachten komen telkens terug en de meeste gaan over wat er nog allemaal moet, wat je ergens van vindt, het verleden of de toekomst. Gelukkig zijn er praktische manieren om meer rust in je hoofd te krijgen, zoals simpele oefeningen met je lichaam, lijstjes maken, plannen en het ervaren van dankbaarheid en zorgzaamheid." Deze tekst komt uit Rust - het geheim van een stiller hoofd van Saskia Chatillon.

Ik leerde Saskia kennen op een moment dat ik besloten had echt iets te willen doen met mijn liefde voor boeken. En Saskia wilde graag iets delen met de wereld: haar kennis over hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen. Ik mocht de eindredactie en vormgeving op me nemen en in 2019 verscheen het eerste boek van Uitgeverij Donkigotte.

Dus ervaar jij extra stress in deze tijd, misschien kunnen de oefeningen in het boek van Saskia die stress verlichten. Dus doe jezelf of iemand anders dit mooie boek cadeau.

 

 
Twitter
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 Donkigotte, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp