Copy

 

 Berichten ter informatie en inspiratie Jaargang 02 - nummer 02
Klik op het plaatje om door de brochure te bladeren.
Hallo <<Voornaam>>,

Graag wil ik iedereen een heerlijke, mooie zomer toewensen. En mocht je nog op vakantie gaan: geniet ervan! Heb je mooie foto's gemaakt? Ik vind het leuk als je ze deelt op de Facebookpagina van Donkigotte! Dan kunnen we meegenieten en inspiratie opdoen!

Geen vakantieplannen? Dan heb ik nog wel een leuke uitgaanstip: ga een dagje naar Zeeland en bezoek Fort Rammekens. In dit fort, dat op zich de moeite van het bezichtigen al waard is, is nu namelijk de prachtige expositie: Toos - de ontdekkende mens te zien.

Klik op het plaatje om door de brochure van de expositie heen te bladeren!

Jouw steun is onmisbaar!

Natuurlijk heb ik het al eerder over MindTheirBusiness gehad, omdat ik vreselijk enthousiast ben over het concept: ondernemers in ontwikkelingslanden helpen, zonder dat je je geld weggeeft. MindTheirBusiness doet nu mee aan de ASN Bank Wereldprijs voor de wereld van morgen en het project kan jouw stem erg goed gebruiken. Want hoe meer stemmen #MTB krijgt, hoe groter de kans dat het project wint. En daarmee kunnen natuurlijk weer meer ondernemers in ontwikkelingslanden worden geholpen! Dus stem je ook?


Deel dit bericht in je netwerk en hopelijk maakt #MTB dan een goede kans! Waarmee ondernemers wereldwijd ook de kans krijgen die ze verdienen. Wil je eerst meer weten? Lees dan het MindTheirBusiness Magazine!


Giida Namirembe kan dankzij #MTB haar hele gezin onderhouden

 


Terecht op de praktijk

Zelf een boek uitgeven

Dankzij allerlei ontwikkelingen, waaronder betaalbaarder drukwerk, Printing on Demand (POD) en de social media, wordt het steeds eenvoudiger zelf een boek uit te geven. Donkigotte kan daarbij helpen. Zo is Terecht op de praktijk verschenen bij Uitgeverij Donkigotte. Eindredactie, vormgeving en drukwerkbegeleiding zijn door mij gedaan. Evenals het aanvragen van ISBN en barcode. Vervolgens kun je kiezen of je het boek onder de naam 'Uitgeverij Donkigotte' of onder je eigen naam uit wilt geven. Ook een idee voor een boek? Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden. Liever een e-book? Ook dat kan!

  Social media

Heb je een vraag? Stel hem via Twitter. Heb je meer dan honderd volgers, dan is de kans groot dat je antwoord krijgt. Zo vroeg ik via Twitter en Facebook wie James Herriot kende, wat ik weten wilde voor de eindredactie van Terecht op de Praktijk. Binnen een paar uur had ik vele nuttige reacties binnen. Meer weten over vragen stellen via de social media? Bekijk deze interessante infographic.

Een online juweeltje!

Dit keer geen boek als leestip, maar een site, waar overigens talrijke leestips op te vinden zijn: www.brainpickings.org. Dankzij Twitter ben ik op deze bron van inspiratie terecht gekomen.Lees bijvoorbeeld haar suggesties eens voor boeken over kunst, wetenschap en geluk. Genoeg te doen dus deze zomer. Veel leesplezier!

Colofon

Dit is een uitgave van Donkigotte. Wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via nieuwsbrief@donkigotte.nl of 070 - 3623040. Ken je iemand die deze nieuwsbrief misschien leuk vindt? Je mag hem natuurlijk doorsturen. En aanmelden kan op www.donkigotte.nl.