Copy
Tijden veranderen en Donkigotte verandert mee.
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

de tijden veranderen en Donkigotte verandert mee. Zo worden websites op steeds grotere schermen bekeken. Maar ook steeds vaker op telefoons en tablets. Hoog tijd voor een nieuwe website dus. Daaraan - en aan mijn nieuwe huisstijl - heb ik lang gewerkt. En nu is het eindelijk zover, met dank aan Daniëlle Jansen. Het was inspirerend samen te werken aan dit project, waarin we allebei veel leerden over 'responsive design'. Mijn nieuwe site is namelijk ook goed te bekijken op je telefoon en tablet! De basis staat, maar de komende weken komen er nog veel meer voorbeelden van mijn werk op. Neem alvast een kijkje op www.donkigotte.nl.
 
Online boek

Vermoedelijk blijf ik altijd het meest van papieren boeken houden, maar ik moet bekennen ook af en toe een e-book te lezen. De mogelijkheden van digitale boeken zijn eindeloos groot. Tijd dus om me daar in te verdiepen. Mijn eerste zelfgemaakte e-book is inmiddels te koop. Op dit moment alleen nog geschikt voor iBooks (voor iPad of Mac), een Android-versie is in de maak. Wil je ook een digitale publicatie (laten) maken? Neem contact met me op en we bekijken samen de mogelijkheden. Voor nu: koop dit leuke boekje met daarin dertien musea die zeker een bezoek waard zijn.

 
Tegen de stroom in

Je moet jezelf aldoor opnieuw uitvinden en blijven leren. Dat doe ik altijd met veel plezier. Ik maakte weer eens de keus om tegen de stroom in te zwemmen en ik ga regelmatig bloggen over die keus. Nieuwsgierig naar wat ik ga doen en waarom?

Weet jij waar deze mevrouw en de andere mensen uit de serie naar kijken? Laat het mij weten. Onder de goede inzendingen verloot ik drie zwanen-ansichtkaartensetjes. Ook inzendingen die blijk geven van een prachtige fantasie maken een goede kans!
Droge voeten

Op Prinsjesdag werd het Deltaprogramma 2015 aangeboden aan de Tweede Kamer. Een nieuw Deltaplan voor de 21e eeuw. Ik heb de afgelopen jaren mogen werken voor een van de deelprogramma's: Nieuwbouw en Herstructurering. Dit programma houdt zich onder andere bezig met zorgen dat we droge voeten houden door maatregelen te nemen in onze steden. Vlak voor Prinsjesdag moest de Stresstest nog gauw in een rijkshuisstijljasje worden gegoten. Wat een Stresstest is? Dat lees je hier. 
Copyright © 2014 Donkigotte, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp