Copy
Augustus 2014

7
Nog 4 weken
dan zijn de audities voor 
HAIRSPRAY

 Auteur: Iris Portier
Zanglessen en Lifecoaching


Ik ben momenteel vooral bezig met de zanglessen en Lifecoaching. Elke dag geniet ik van alle mensen die blij vertrekken omdat ze weer vooruit zijn gegaan met hun zang, of omdat ze nieuwe inzichten hebben opgedaan door middel van Lifecoaching. En wat ik ook heerlijk vind is dat zang en Lifecoaching zo mooi te combineren is. Zingen is namelijk eenvoudig in te zetten bij het ontwikkelen van onder andere meer zelfvertrouwen en om te leren presenteren. 

Ook ben ik me al aan het voorbereiden voor de musical HAIRSPRAY. De aanmeldingen stromen binnen. Het is elk jaar weer spannend welke oude en nieuwe gezichten zich melden. Ik kan wel al verklappen dat er tussen de inschrijvingen heel veel talent zit! 

Heb jij je al ingeschreven? 
 

Het beloofd een bruisende, luchtige, leuke show te worden. Ik kijk nu al uit naar de repetities.

Waar ben ik nog meer mee bezig

Daarnaast studeer ik om een goede Lifecoach te worden. Nog maar vijf maanden en ik ben afgestudeerd. Het is mijn passie om anderen te mogen begeleiden in de processen die hen op dat moment belemmeren om naar tevredenheid te leven. Dat kan op alle vlakken zijn. Ik kan jou helpen om inzichten op te doen en meer bewust-Zijn te creëren. Dit kan zijn op gebied van relaties, conflicthantering, ondernemerschap, loopbaan/carrière, maken van keuzes bij dilemma's, bij burnout, depressies, gebrek aan zelfvertrouwen. Voor particulieren en bedrijven. De lijst is lang. Het is voor mij geen probleem. Ik ben (bijna) allround opgeleid. Waar het om gaat is dat ik jou (of jouw team) weer op weg kan helpen, daar waar je dat nodig hebt. Zie mij maar als jouw tijdelijke persoonlijke begeleider (coach). Ik ben trots op het logo dat mijn lieve vriendin Sirella, mijn businessbuddy, van La Sirel voor mij heeft ontwikkeld. De boom  met z'n wortels staat voor groei en ontwikkeling. De takken beelden twee ondersteunende handen uit. (alhoewel een vriend er tot mijn verbazing eierstokken en een baarmoeder in zag… ook goed, staat voor geboorte :-)). Groen is de kleur van de natuur en het hart. De cirkels staan voor de cirkel van het leven en het universum.

Sta jij voor een uitdaging of een probleem waarbij ik je kan helpen? Mail mij gerust. Ik heb nog geen website met informatie, maar ik kan je persoonlijk uitleg geven.
Bovendien krijg je fikse korting, omdat ik nog niet ben afgestudeerd.

Info@irisportier.nl


Wat staat er op het programma?

Binnen nu en heel korte tijd gaat de nieuwe website voor Iris Coaching & Training live. Ik ben al bezig met het ontwikkelen van trainingen. De eerste prioriteit komt te liggen op het opzetten van dit bedrijf. Daarvoor heb ik sowieso 1 mooie actie in het vooruitschiet waar jullie allemaal wat aan hebben. 

Wil je weten wat dat is? 

Hou dan mijn Social Media en deze nieuwsbrieven in de gaten! 

En natuurlijk staan op 26 september de audities gepland voor Hairspray en beginnen we de week daarop met zowel vrijdag als zaterdag de kick-off van de repetities.

 •
•
•

Iris Performing Arts - 2014
Copyright