Copy
Altijd al willen zingen, dansen en acteren?
Dat kan bij Musicaltheater Iris Performing Arts.

 

Hou 24 juni 2012 vrij in de agenda's!
(onder voorbehoud)

 

Voor alle informatie ga naar:

www.irisperformingarts.nlIris Performing Arts wenst iedereen een bruisend en muzikaal 2012!
 
De nieuwe cast voor Girls Night ~The Musical is alweer 12 weken volop bezig met de repetities. Er wordt hard gewerkt, maar vooral erg veel gelachen.
Meteen de allereerste auditie- workshopavond was het al raak. Ondanks dat er veel zenuwen waren voor de audities en er echt wel wat van de aanwezigen werd verwacht, zat de sfeer er direct goed in.
Zonder uitzondering is iedereen heel enthousiast en betrokken. Leeftijdsverschil, achtergrond, niveauverschil; het valt allemaal weg. Iedereen wil gewoon één en hetzelfde: een geweldige eindproductie neerzetten. We hebben zeer goede hoofdrolspelers die allemaal zijn geselecteerd door middel van audities en een heel gemotiveerd ensemble.

Girls Night beloofd spetterend, bruisend, vrolijk en meeslepend te worden!


 

Drie geweldige stagiaires
 

Dit jaar hebben we het geluk om niet twee, maar drie stagiaires te hebben. Normaal gesproken werken we nooit met meer dan twee, maar dit keer zijn ze alledrie uitzonderlijk goed waardoor het maken van een keuze heel moeilijk was. En ach, waarom kiezen als het ook best met drie stagiaires kan? Graag stellen wij aan jullie voor:

Daphne Bruineberg, 3e jaars student aan de Dutch Academy of Performing Arts, richting Musical. Daphne speelt de volwassen Anita. Van alle rollen de meest complexe rol, maar Daphne weet haar echt  heel geloofwaardig neer te zetten.

Eline Kulsdom, laatste jaars student aan het ROC Tilburg, richting Drama. Eline heeft de hoofdrol van Sharon en leidt jullie door het verhaal heen tijdens de voorstelling. Eline weet iedereen te raken met haar prachtige en levensechte spel.

Lesley Wijk, 3e jaars student aan de Dutch Academy of Performing Arts, richting Musical. Lesley speelt de volwassen, degelijke Kate die de avond van de voorstelling met verschrikkelijk nieuws te maken krijgt. Kate raakt buiten zichzelf en dat speelt Lesley echt heel overtuigend. Ze zorgt ervoor dat je wordt meegesleept in haar drama.
Girls Night ~ The Musical

We nemen jullie mee met vier vriendinnen die een avond gaan stappen om de verloving te vieren van de dochter van hun overleden vriendin: Sharon. Anita is een liefdevolle vrouw, maar leeft op medicatie om te voorkomen dat ze helemaal uit haar dak gaat. Lisa is verwaand, heeft het hoog in haar bol. Ze is getrouwd met een rijke vent, maar schijnt wat last te hebben van verlatingsangst -waar ze het natuurlijk niet over wil hebben. Carol was de allerbeste vriendin van Sharon, het grote feestbeest. Altijd in voor een drankje en een dansje. Ze versiert de ene man na de andere. Kate is de degelijke, saaie, kleine zus van Carol. De grijze muis van het stel. Hoe kan het dan toch dat Sharon toen ze nog leefde zo'n hekel aan Kate had? En deze avond blijkt dat Sharon -ook al is ze dood- nog altijd een hekel aan Kate heeft!

De geest van Sharon is nog steeds onder de levenden....

Een geweldig verhaal dat de relatie weergeeft tussen de vijf vriendinnen met unieke flashbacks naar het verleden waar we de jonge Anita, Kate, Lisa en Carol tegenkomen, vlak na de dood van Sharon. Het is een leuke avondvullende productie met heerlijke muziek uit de jaren 70 en 80. Wie kent ze niet? De meezingers zoals 'I will survive', 'It's raining men' en 'Stayin alive'. Laat je meenemen in het verhaal en trek je dansschoenen aan!


Even voorstellen.... de Cast van Girls Night!


Sharon:
Eline Kulsdom 
     
Volwassen Anita:
Daphne Bruineberg

Volwassen Kate:
Lesley Wijk

Volwassen Lisa:
Mariska de Heer

Volwassen Carol:
Yv Portier

Jonge Anita:
Estra van Nieuwkoop

Jonge Kate:
Flo den Hartog

Jonge Lisa:
Linde Tuin

Jonge Carol:
Esmee van Oostende

Tony:
Wilco Mulder

Ensemble solisten:
Allison Prusschen, Wilco Mulder & Priscilla Vos

Ensemble:
Tamar Conradi, Karen Wildschut, Nanda Oetomo, Fenna Rotteveel, Saskia Bel
Copyright © *|2011|* *|Iris Performing Arts|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@irisperformingarts.nl