Copy
Overname van berichten is uitsluitend met bronvermelding
(Wijkberaad Vruchtenbuurt) toegestaan.

VruchtenMail 8, 2020

Nog steeds actueel: De VruchtenAcademie!

Baal jij er ook zo van dat je thuis blijft deze zomer? Dat hoeft niet! Speciaal voor de bewoners van de Vruchtenbuurt is er nu een zomerspecial. Een mooie tijd dus om iets nieuws te leren!  We hebben een breed aanbod aan workshops en cursussen. De meeste activiteiten starten al in juli. Ga vandaag nog hier kijken en meld je aan!

Vooraankondiging Groen Paradijs

Binnenkort kunt u met hoge korting - gesponsored door het Wijkberaad Vruchtenbuurt - uw eigen tuin of balkon omtoveren tot een groen paradijs met een pakket bomen, planten of bollen.De pakketten worden in november geleverd. 
Meer informatie volgt. Wilt u niks missen? Geef nu alvast uw emailadres door aan 
groen@wijkberaad-vruchtenbuurt.nl .
 

Openingstijden secretariaat

Vanwege de corona-maatregelen is het secretariaat niet meer elke maandag van 09.00 tot 13.00 uur geopend. Maar u kunt ons altijd bereiken per telefoon
(070-323 19 30) of mail 
info@wijkberaad-vruchtenbuurt.nl 
De wijkagent bereikt u via 0900-8844.
 

Hulpvragen tijdens corona

Door het coronavirus hebben veel bewoners hulpvragen, zorgen en behoefte aan een goed gesprek.
De gemeente wil u helpen gemakkelijk informatie te vinden die nu voor u als bewoner van Den Haag van belang kan zijn. Deze pagina wordt zo actueel mogelijk gehouden.
Kijk hier.

Abri te huur.

Wist u dat u het wijkgebouw De Abri ook kunt huren?
De mogelijkheden tot huur van De Abri zijn beperkter dan eerst: er geldt nu een maximum van 8 - 10 personen en de verplichting aan de huurder om de 1,5 meter regel te bewaken.
Voor meer (prijs)informatie: stuur een email aan het wijkberaad.

Het maaien van bloemrijke bermen

Ter gemeente komen geregeld vragen binnen van bezorgde burgers over het maaien van bloemrijke bermen. Het is een onderwerp dat leeft. Daarom hebben we de meest belangrijke vragen op een rij gezet. Onze stadsecoloog en groenbeheerder gaan er dieper op in.
Klik hier.

De VruchtenPers

Supertrots zijn we nog steeds op wat wij denken het mooiste wijkmagazine van Den Haag.
Nummer 2 lag in juni bij u op de mat. Maar weet u dat u de VruchtenPers ook digitaal kunt lezen? Alle nummers vanaf 2011 zijn hier te vinden.
Twee jongeren uit de Vruchtenbuurt, Linde Joziasse en Christy Huang, hebben als schoolproject een indrukwekkend rapport geschreven.  Het gaat over de invloed van jongeren op de leefbaarheid in de wijk; er staan enkele belangwekkende conclusies in.
Het rapport is hier te vinden.

Herinrichting Mient

Een continuing story.
Naar aanleiding van het besluit om de Mient aan te pakken wil een groep bewoners zich sterk maken om de snelheid op de Mient naar 30 km/h te krijgen. U leest er hier alles over.

Van het Loosduins Museum

Helaas: het museum nog kan niet open.
De voorschriften omtrent registratie vooraf en de afstand die moet worden gehouden tussen alle bezoekers, maken het onmogelijk om bezoek op de voorgeschreven manier te ontvangen. De huidige tentoonstelling zal voorlopig niet worden vervangen; men hoopt dat eind van dit jaar het toch nog mogelijk is om open te gaan. 
Wel kan er gevaren worden!
Lees hier meer.

Welk ontwerp kies jij voor de speeltuin in de Appelstraat?

Eerder dit jaar is aan omwonenden en gebruikers van de speeltuin gevraagd om een enquête in te vullen over de speeltuin in de Appelstraat,
om te weten te komen welke speeltoestellen favoriet zijn bij de kind(eren). We zijn een stap verder in het proces en willen u daar graag over informeren. Klik hier voor meer info. 

Twitter & Facebook

Het Wijkberaad is ook op Twitter en Facebook te vinden.

Volg alle actuele ontwikkelingen op de voet! Like ons op Facebook en praat mee op Twitter.
Copyright © 2020, Wijkberaad Vruchtenbuurt

 This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wijkberaad Vruchtenbuurt · Abrikozenstraat 207 · Den Haag, 2564VP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp