Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief januari 2021

We zijn het nieuwe jaar begonnen, zoals we het oude jaar hebben afgesloten. Een vreemde en voor de voetbalclub vooral stille periode. Op de achtergrond timmeren vrijwilligers aan de weg (letterlijk en figuurlijk), zodat de voetbalclub klaar is voor nieuw competitievoetbal. In deze nieuwsbrief worden deze activiteiten uitgelicht en hopen we een ieder te betrekken tijdens deze ingewikkelde tijd. 

Van het bestuur

2021 is begonnen, we hopen dat iedereen gezond is en blijft en de bal maar snel weer mag rollen. Waar we elkaar normaal gesproken voor sommigen voor het eerst weer zouden ontmoeten bij het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in Scharlakenhof wachten we met smart op het moment dat ook de senioren weer naar de club kunnen om te voetballen. We moeten nog even geduld hebben, maar als het weer mag hopen we natuurlijk iedereen weer te zien. December was een mooie maand voor de vereniging waarin de oliebollenactie en de onderlinge jeugdcompetitie zijn georganiseerd. Dank aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen dit tot een succes te maken!
 
Daarnaast zijn wij als bestuur erg blij en dankbaar met het feit dat onze leden alle contributies voor dit seizoen hebben bijgedragen. Als vereniging ben je volledig afhankelijk van de contributiebijdrage van de leden om levensvatbaar te zijn. Het feit dat onze leden ondanks de periode waarin we zitten deze bijdragen doen, is voor ons als bestuur heel belangrijk. Binnen de coronaregels van de overheid proberen we te kijken wat op een verantwoorde manier wel kan. Op die manier hopen we het zo snel mogelijk weer mogelijk te maken voor al onze leden om te kunnen voetballen.
 
Tot slot willen wij onze leden informeren over de harmonisatie van de sporttarieven door de gemeente Groningen, een te nemen stap door de gemeentelijke herindeling van 1 januari 2019. Tijdens afgelopen ALV hebben wij al gemeld dat dit enorme consequenties voor onze vereniging gaat hebben. Hoe precies is nog niet duidelijk, de gemeenteraad neemt 31 maart een besluit. Als bestuur zijn we actief in gesprek met de gemeente om alle consequenties in beeld te krijgen zodat wij onze leden hierover kunnen informeren. In de volgende nieuwsbrief verwachten we hier meer over te kunnen zeggen.

Namens het bestuur,

Klaas Hommes
voorzitter@vvglimmen.com

Van de jeugdcommissie  
 

Wat zijn we blij dat de jeugd gewoon de wei in kan en ook vooral doet! Het heeft ons enorm gestimuleerd om het nog groter aan te pakken. Met de Maak kennis met voetbal weken starten we met activiteiten voor alle jeugd uit Glimmen en omstreken!

Is je vriendje of vriendinnetje geen lid van de vereniging? Geeft niets, ook zonder lidmaatschap is hij of zij van harte welkom. Er zitten geen kosten aan verbonden!

Lees hier alles wat je moet weten en om je direct aan te melden.De mini's zijn weer begonnen (en hebben leuk nieuws!)

Na de winterstop zijn ook de mini’s op zaterdagochtend weer begonnen aan hun trainingen. Mini voetbal is voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar. Iedere zaterdag trainen we van 10 tot 11 uur in onze eigen mini “Arena” bij VV Glimmen. 

In de winter beoordelen we wekelijks of er getraind kan worden afhankelijk van het weer en dit kun je op onze website iedere vrijdag vinden: vvglimmen.com/1967/mini

Vanaf de voorjaarsvakantie gaat Jan Peter Groeneveld meehelpen met de trainingen van de mini’s.  
Nieuwe mini’s zijn uiteraard van harte welkom. Een keer komen kijken of een proeftraining vinden we hartstikke leuk!

Sportieve groet,
De jeugdcommissie
jeugd@vvglimmen.com

De sponsorcommissie
 

Gelukkig zijn onze sponsoren trouw en betrokken. We zijn bijzonder dankbaar voor hun bijdrage aan onze club. En deze dankbaarheid willen we tonen door in elke nieuwsbrief een sponsor ‘op de stip’ te zetten. Deze editie zetten we Schoonheidssalon Glimmen op stip! 

Wil jij ook als sponsor een bijdrage leveren aan v.v. Glimmen? Neem dan contact op met sponsorcie@vvglimmen.com!

Op de stip: Schoonheidssalon Glimmen
Tegenover het Quintusbos ligt de sfeervolle en moderne Schoonheidssalon Glimmen (bij de meesten ook nog bekend als ('ClaryCare'). Hier vindt u alles wat u zich wenst op het gebied van huid- en gezichtsbehandelingen. Schoonheidssalon Glimmen, een moment voor jezelf!

Begonnen in 1995 als eenmanszaak ClaryCare, is de salon inmiddels uitgegroeid tot een ervaren team van huid- en schoonheidsspecialisten. Hét adres voor huidverbetering, gezichtsbehandeling, pedicure, manicure, waxen, massage, make-up, huidtherapie en meer. Clary, Ellen, Lisanne en Manon staan (hopelijk zo snel weer mogelijk) voor u klaar.

U weet, afgelopen jaar was zoals ook bij vele andere ondernemers een jaar om snel te vergeten. Op dit moment is de salon alweer bijna 2 maanden gesloten en dat doet natuurlijk pijn. Echter, wij houden de moed er in en hopen dat we snel de deuren weer open kunnen gooien.

Dat geldt ook voor onze V.V. Glimmen. Natuurlijk willen wij weer onze oudste meiden en dames op het veld zien in de mooie schoonheidssalon tenues!

Maar wij verlangen allemaal naar die gezellige sportieve zaterdag op de club. De jeugd 's ochtends op de velden, de dames in de middag en daarna de senioren, tussen door een bal van Bertus.

Laat het vaccineren snel gaan, en hopelijk tot snel op de club, onze club!

Clary
Schoonheidssalon Glimmen
Rijksstraatweg 26 - Glimmen
https://www.schoonheidssalonglimmen.nl/

Vanuit de festiviteitencommissie


In deze periode is het voor ons helaas lastig om spetterende kaartavonden, langdurende feestjes en andere activiteiten te organiseren. We zijn uiteraard achter de schermen druk bezig om (coronaproof) het een en ander te organiseren! We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Oliebollen een groot succes!

Het is niet onopgemerkt gebleven, maar op oudjaarsdag hebben we vele bestellingen in Glimmen en omringende dorpen bezorgd. De organisatie liep wederom op rolletjes (waarvoor enorme dank!), waardoor een ieder ruim op tijd verse oliebollen op tafel had. Het record van 2019 is verbroken en dus kijken we alweer uit naar volgend jaar. Organisatie en vrijwilligers, andermaal dank!

Groet,
De festiviteitencommissie
festiviteiten@vvglimmen.com

We zoeken vrijwilligers!

Vind jij het leuk om je steentje aan de club bij te dragen? Jouw inzet is zeer welkom! De vrijwilligerscommissie zoekt nog vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden tijdens de wedstrijddagen, trainingen en rondom de velden. Je kunt je belangstelling laten weten via het onderstaande e-mailadres.

Vrijwilligerscommissie v.v. Glimmen
vrijwilliger@vvglimmen.com

Volg je ons al?


Lege velden betekenen niet dat er geen nieuws is! Zo konden we de afgelopen periode op Facebook en Instagram regelmatig updates brengen over de Jeugdbokalen waar zaterdags om gevoetbald wordt, was er de drukbezochte online VV Glimmen bingo, de verjaardag van de club, het bedankje voor de vrijwilligers en nog veel meer. Een mooie manier om toch betrokken te blijven bij onze mooie club.

Wil je deze foto’s en berichten ook zien? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Ook opa’s, oma’s, vrienden, belangstellenden, oud- en toekomstige leden kunnen ons daar volgen, dus zeg het voort!

Met wederom dank aan iedereen die heeft bijdragen aan deze nieuwsbrief. Graag tot de volgende editie!

Oh ja, hebben jullie al een blik geworpen op onze nieuwe rubriek '1-op-1 met Peter'? Je leest hem hier.

Met hartelijke groet, 
Communicatiecommissie v.v. Glimmen
Communicatie@vvglimmen.com

Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 VV Glimmen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp