Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief mei 2021

Langzamerhand zien we steeds meer activiteit op onze velden. Zo voetbalt de jeugd nog altijd lekker door, maar hebben ook steeds meer senioren de weg naar ons prachtige sportpark weer gevonden. Afgelopen zaterdag mocht er zelfs weer voorzichtig geproost worden. Uiteraard volgens de maatregelen die nog altijd van kracht zijn, maar het begin is er.

In deze nieuwsbrief besteden we aan diverse onderwerpen aandacht, zoals ons Autiteam en het afscheid van twee zeer bekende gezichten uit de onderste regionen van het amateurvoetbal.

Van het bestuur

Er wordt langzamerhand steeds meer gevoetbald en daar zijn we als bestuur erg blij mee. De vorige nieuwsbrief is uitgegaan kort na de periode waarin we met elkaar afscheid hebben genomen van Bertus. Via deze weg willen wij iedereen nog bedanken voor de warme reacties die ook wij als bestuur hebben mogen ontvangen. Wij hopen dat bij de start van het nieuwe seizoen de kantine weer volledig open is en we met elkaar nog een glas kunnen heffen op Bertus. Dit is helemaal afhankelijk van de corona maatregelen, wij zullen iedereen hier tijdig van op de hoogte brengen. 
 
Bertus had een hele belangrijke rol rondom de bar, zowel op zaterdag maar ook op alle andere momenten in de week waar veel van ons misschien niet altijd een goed beeld bij hebben gehad. Als bestuur zijn wij inmiddels druk bezig om een aantal stappen te zetten om de organisatie rondom de bar anders neer te zetten. Ons doel is om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de mensen achter de bar en hopen daarmee naast onze huidige barvrijwilligers ook nieuwe barvrijwilligers te enthousiasmeren. De kantine is nog dicht en dit geeft de mogelijkheid om dit in samenspraak met een aantal mensen binnen de vereniging te doen. Zo zullen een aantal fysieke aanpassingen worden gedaan door de kluscommissie. Daarnaast hebben we met Jan Eisses als coördinator van de barvrijwilligers afgesproken dat we in gesprek gaan met de barvrijwilligers om te kijken wat de wensen van onze barvrijwilligers zijn. Zodra een fysieke bijeenkomst mogelijk is ontvangen onze barvrijwilligers dan ook een uitnodiging. 
 
Sinds afgelopen zaterdag mag ook het terras bij de kantine weer open voor maximaal 50 personen. Afgelopen zaterdag hebben een aantal voetballers van het 3de en 4de hier als eerste met succes gebruik van gemaakt. Dit alles kan natuurlijk onder de voorwaarde dat we ons houden aan een aantal spelregels. Wij vragen een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen, ook als team. Spreek elkaar aan als dat nodig is zodat we gezellig op het terras kunnen zitten en de barvrijwilligers geen politieagent hoeven te zijn. Daarnaast is aanmelden en registreren verplicht, komen alleen barvrijwilligers in de kantine, mogen per tafel twee mensen plaatsnemen en is het terras open van ongeveer 15.30 uur tot 17.30 uur. Per week kijken we hoe het gaat, mocht het slecht weer zijn kan het terras helaas niet open. Laten we hopen dat hiermee de weg richting het weer volledig open gaan in het nieuwe seizoen is ingezet. 
 
Namens het bestuur,

Klaas Hommes
voorzitter@vvglimmen.com

Van de Jeugdcommissie


De jeugd in Glimmen staat niet stil. Op Koningsdag hebben meer dan honderd kinderen spelletjes kunnen doen en mede dankzij de andere commissies en Plaatselijk Belang was dit een groot succes. Mede dankzij dit evenement en de 'maak kennis met voetbal' weken zien we een behoorlijke groei in het aantal jeugdleden.

Deze groei zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar enthousiaste trainers. Voor diverse leeftijden kunnen we trainers gebruiken. Binnen de vereniging zijn er veel opties voor het volgen van cursussen en krijg je de hulp en begeleiding die je wil. Heb je interesse of simpelweg wat vragen? Stuur dan een mailtje naar jeugd@vvglimmen.com. 

Nieuws van de mini's

Trainers Jan-Peter en Henk hebben een prima winter achter de rug met de mini’s. We konden wekelijks onze trainingen doen en de kinderen hebben veel plezier gehad. We blijven iedere zaterdagochtend van 10 tot 11 trainen en nieuwe mini’s (4-6 jaar) zijn van harte welkom. Een keer kijken of gelijk meedoen vinden we super leuk! Een flink aantal mini's zal na de zomer doorgroeien naar de JO7. Heeft jouw kind interesse om bij onze JO7 te komen voetballen en voetbalt hij of zij nog niet bij onze vereniging dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk i.v.m. opgave van de teams voor de competitie. Meer info en contact via: vvglimmen.com/1967/miniSportieve groet,
De jeugdcommissie
jeugd@vvglimmen.com

De sponsorcommissie


Gelukkig zijn onze sponsoren trouw en betrokken. We zijn bijzonder dankbaar voor hun bijdrage aan onze club. En deze dankbaarheid willen we tonen door in elke nieuwsbrief een sponsor ‘op de stip’ te zetten. Deze editie zetten we Brasserie de Kastanjehoeve op de stip! 

Wil jij ook als sponsor een bijdrage leveren aan v.v. Glimmen? Neem dan contact op met sponsorcie@vvglimmen.com!

Op de stip: Brasserie de Kastanjehoeve
De gezelligste brasserie van Glimmen - Brasserie de Kastanjehoeve

Man, man, man wat zijn we weer blij dat we weer mogen!!!

Maandenlang konden we niet doen wat we het liefste doen, jullie ontvangen in onze Brasserie en samen mooie herinneringen maken.

Hebben we dan helemaal stil gestaan? Nee dat niet, keuken is aangepakt, om het gebouw heen is het geschilderwerk aangepakt, onze banken op het terras hebben we voorzien van een frisse laklaag, een staande moestuin hebben we gemaakt naast de keuken voor onze kruiden en eetbare bloemetjes en de tuin aan de parallelweg is leeggehaald en is opnieuw ingezaaid zodat daar spoedig onze BBQ tuin kan komen voor verjaardagen, trouwerijen of een andere reden voor een feestje! We hopen dit jaar nog!
We hebben deze winter velen van jullie thuis mogen zien met onze bezorging, dank daarvoor, daar waren we heel blij mee en het voelde goed dat de steun uit het dorp er was!

Maar gelukkig nu weer terug naar normaal. Voor wie ons nog niet zo goed kent, Brasserie de Kastanjehoeve is een unieke en sfeervolle brasserie gelegen in het mooie Glimmen.
In onze gezellige ambiance kunt u heerlijk lunchen, dineren en gezellig borrelen. De nadruk in ons menu ligt op verse en lokale producten, goede porties en uitstekende kwaliteit. 

Wij verwelkomen u graag in onze open en vriendelijke sfeer. Ook beschikken wij over een mooi zonnig terras, waar u kan genieten van zonnige dagen.

Brasserie de Kastanjehoeve staat voor kwaliteit, gastvrijheid en simpelweg heerlijk eten.

We hopen tot snel voor een vers biertje van de tap of een mooi glas wijn en een heerlijk hapje eten!

Jullie Brasserie de Kastanjehoeve

Vanuit de festiviteitencommissie

Ook in de afgelopen periode zijn er geen activiteiten door ons georganiseerd. Wel hebben wij ons steentje bijgedragen bij de jeugdactiviteiten op Koningsdag. 

De jeugdcommissie, technisch jeugdcoördinator, de pr afdeling, VvV Glimmen, de activititencommissie en vrijwilligers lieten zien dat we ook in vervelende tijden samen sterk staan. De jeugd heeft een prachtige Koningsdag gehad en ook alle vrijwilligers gingen met een goed gevoel naar huis.

7 juni komt de activiteitencommissie weer bij elkaar en gaan we bekijken of en wat we kunnen organiseren aan het eind van het seizoen. Hou hiervoor de website in de gaten.

Groet,
De festiviteitencommissie
festiviteiten@vvglimmen.com

1-op-1 met Peter

Een iets andere versie van onze vaste rubriek, maar daardoor niet minder leuk. Bekijk gauw de ontmoeting met deze twee illustere mannen. 

Bekijk hier de rubriek 1-op-1 met Peter.                         

Autiteam bestaat 10 jaar!

Op vrijdagavond werken diverse jongens en meisjes zich in het zweet tijdens de trainingen voor kinderen en jongeren met een aan autisme verwante stoornis. Vol energie, plezier en met het sociale vlak in het achterhoofd. Dit jubileum was het perfecte moment om de trainer te bezoeken. Cindy zette dit op papier om dit elftal en de trainers de aandacht te schenken die ze verdienen.           
Lees het gehele stuk over dit team op deze pagina.     

v.v. Glimmen in de media!

Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Sinds eind vorig jaar brengen we deze met regelmaat én met plezier uit. Dank aan de betrokken leden en commissies die hieraan hun bijdrage leveren! Ook onze social mediakanalen Facebook , Instagram  en Twitter worden goed bezocht. Heb jij een onderwerp waar je graag meer over zou willen lezen? Laat het ons weten! Je kunt het sturen naar: communicatie@vvglimmen.com.

Ook kun je ons je mooiste, leukste, grappigste en sportiefste foto’s sturen voor plaatsing op Facebook en Instagram van VV Glimmen. Je kunt ons dit sturen via DM op de kanalen zelf, of op onderstaand adres. Als je een foto aanlevert ga je daarmee akkoord met gebruik van het (beeld)materiaal door VV Glimmen. We kijken uit naar jullie mooie foto’s en verhalen!

Met wederom dank aan ieder die heeft bijdragen aan deze nieuwsbrief. Graag tot de volgende editie!

Met hartelijke groet, 

Communicatiecommissie v.v. Glimmen
Communicatie@vvglimmen.com

Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 VV Glimmen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp