Copy
Deze maand bij hemsted:

"Wie de jas past, trekke hem aan." 

Een perfect zittende overjas is een waardevolle basic, zeker in de winter. Je wilt graag warm en droog van A naar B. Heb je vaak een net pak aan? Dan is de overjas de enige manier om dit stijlvol te doen.

Laat je deze maand bij ons een jas aanmeten, en je krijgt €50,- korting. Je dus hebt al een overjas vanaf €350,- 
Deel deze actie
Tweet 'm
Of stuur door per mail

Een overjas op maat?

Ja! Hij moet ruim genoeg bij de schouders zitten zodat er een jasje onder past, maar ook strak afkleden. En natuurlijk is het ook leuk dat je er je eigen draai er aan kunt geven. De lengte van de jas, een rij onzichtbare knopen of juist double-breasted. Rechte, schuine of opgestikte zakken, een ceintuur of; juist zo min mogelijk afleiding. Dat is het mooie van een jas op maat, alles kan.

Kies de stof

Wij hebben een ruime keuze qua wol maar je kan ook voor een blend van wol en cashmere of voor Angora gaan. Allen natuurlijke stoffen die goed ademen en lekker warm zijn. De echte koukleum kan tegen een kleine meerprijs zelfs kiezen voor een padded voering.

Speciale wensen?

We helpen je met de samenstelling van de jas. Twijfel je over de kleur, het model, de eigenschappen van de stof of de totale uitstraling die je wilt. Wil je de jas ook graag casual dragen en weet je niet goed of ie zonder pak eronder ook goed zit? Kom vooral even langs.

Wees er snel bij!

Maatwerk is meten en het duurt enige tijd voor hij af is, maak daarom op tijd een afspraak.  Of kom gewoon meteen langs in de winkel op de Haarlemmerdijk 129. Gewoon op de fiets of parkeer je auto om de hoek in de garage onder het Haarlemmerplein. 
 
Onze Website!
Onze Facebook!
Onze Instagram!
Copyright © 2016 Hemsted, All rights reserved.
Hemsted Maatkleding | Haarlemmerdijk 129 | 1013 KE | AMSTERDAM |

Wil je veranderen welke e-mails je van ons ontvangt, of wil je je helemaal uitschrijven voor onze mails?
Update dan hier je instellingen of Schrijf je uit voor deze mailinglijst


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Hemsted Maatkleding · Haarlemmerdijk 129 · Amsterdam, NH 1012KE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp