Copy
Over technical debt, nieuwe informatiebeveiligingsopleidingen, 'no-network order' en zomercursussen.

E-zine
Geslaagd Technical Debt seminar

Ruim 200 IT-professionals en -managers werden op 19 juni jl. uitgebreid geïnformeerd over ‘technical debt’. Na een korte introductie van Harm Spoor (inspearit) hield keynote speaker Ipek Ozkaya van het Amerikaanse Software Engineering Instituut een gepassioneerd betoog over Technical debt. Managing director Yann Hamon van inspearit illustreerde vervolgens de inzet van specifieke inspearit workshops en landschapsfoto’s aan de hand van een case uit de eigen keuken: de backoffice van cibit academy. Ten slotte gaf Gerko Baarslag (CIO a.i.) zijn visie op het onderwerp aan de hand van jarenlange ervaring als CIO bij diverse organisaties. De eerste 75 evaluaties zijn binnen: het evenement scoorde gemiddeld een 8.
Lees het inhoudelijke verslag van het evenement
Nieuwe informatiebeveiliging en risicomanagement opleidingen
Onze opleidingen zijn vernieuwd! State-of-the-art, onderzoek Platform voor Informatiebeveiliging als basis. Verdiep je in een boeiend en groeiend vakgebied. Misschien wil je een carrière in de IB starten of ben je gewoon op zoek naar basiskennis of verdieping. Met het enorme cursusaanbod in de markt zit je wel gelijk met een keuzeprobleem. Eerst een korte cursus volgen? Een volledig opleidingsprogramma volgen? Of zoek je een internationaal erkende certificering? Bij cibit academy hebben we daar een duidelijke visie op.
Lees verder
 

Blog: The No-Network Order
Haal de vitale infrastructuren van het net! Daar pleit Daniel Mast voor. Als fan van sciencefiction series is hij altijd op zoek naar mooie metaforen om onderwerpen in onze huidige “tijdslijn” in een ander perspectief te zetten…
Lees verder
Benut de zomer goed
In augustus hebben we zes bijzondere summercourses gepland. Na de Olympische Spelen in Londen blijven we toch nog in de Engelse sfeer hangen. Zo wordt er tijdens elke cursusdag ’s middags een high tea geserveerd. Dus als je toevallig niet op vakantie bent, benut deze periode dan voor het aanscherpen of verbreden van je kennis!

Alle summercourses op een rij:
2012 SUMMER COURSE Scrum Master [20 en 21 augustus]