Copy
Over jeukjargon, de beste blogs van 2013, communiceren en visualiseren van architectuur en OpenStack.
Bekijk deze mail online
Blog: Jeukjargon en lijdende lezers
“Bijna al mijn collega’s en klanten hebben een toetsenbord en een typediploma. Daarom besteden we veel tijd aan het lezen van elkaars teksten en dat is niet altijd een genot”  vertelt Eelco Rommes om vervolgens in te gaan op het voorkomen van veelvoorkomende valkuilen.
Lees verder
Wij wensen jou een mooi en leerzaam jaar!
2013 was een mooi jaar om op terug te kijken, met veel mooie, succesvolle en leerzame inzichten. 
Wij zetten in 2014 vol in op deze slimme combinaties waarbij wij bruggen blijven slaan tussen business en IT, en waarbij vooral het ontwikkelen van organisaties en IT professionals via ‘hands-on’ ondersteuning en kennisoverdracht centraal blijft staan.
Lees verder
Onze best gelezen blogs van 2013
Afgelopen jaar hebben onze docenten/consultants ruim 50 blogs geschreven. Uit de webstatistieken blijkt dat de volgende top-10 het best gelezen zijn:
#1: Documenten met impact, 6 regels om beter gelezen te worden
#2: Is het 5 voor 12 voor architecten?
#3: Full Scrum of Scrum-butt?
#4: Van Scrum team naar agile organisatie
#5: De Agile Architect: de ultieme klimgeit?
#6: Agile productiviteit, maak de belofte waar
#7: Spaghetti-landschap in Italië
#8: Business/IT-strategie - visie bepalen en durven kiezen
#9: De waarde van architectuur heb je zelf in de hand
#10: Je moet een goed verhaal hebben
Blog: Scrum voor Business Intelligence
Veel organisaties experimenteren met agile technieken voor het ontwikkelen van hun IT. Van deze technieken is Scrum een de facto standaard aan het worden.
 In de wereld van BI is sneller, beter en meer aan de orde van de dag. Stephen van den Berg geeft vier vuistregels voor succes met Scrum voor BI.
Lees verder
Nieuwe opleiding: Communiceren en visualiseren architectuur
“Architecten zijn het er veelal over eens,” zegt docent Erik Borgers, “om beter gehoord en begrepen te worden door beslissers helpt het niet om nog meer of uitgebreidere architectuurmethoden en -technieken onder de knie te krijgen. 
Nog dikkere documenten te produceren. Nee, de winst zit ‘m vooral in het beter communiceren met stakeholders. Plannen en ideeën delen. Elkaar werkelijk begrijpen. Daarom hebben we deze opleiding gemaakt die de deelnemers leert nog beter te communiceren.”
Bekijk de opleiding
Opleidingen in the spotlights
 • Cursus Agile & Scrum essentials
  Door deze eendagse cursus te volgen weet je wat agile onderscheidt van traditionele aanpakken en begrijp je de essentie van agility. [ wo 29 januari ]
 • Cursus Service Oriented Architecture
  Begrijp de basisconcepten van SOA en leer  tijdens de eendaagse cursus hoe jouw organisatie kan profiteren van deze architectuurstijl. [ ma 3 februari ]
 • Opleiding management van informatiebeveiliging 
  Deze vijfdaagse opleiding helpt je om informatiebeveiliging deugdelijk in te richten (gebruikmakend van bijv. ISO27001, NEN7510 en CobiT. En om het draaiend te houden, ook in de ogen van de auditor die dadelijk voor je deur staat. [do 6 februari ]
 • Cursus Agile Project management & Scrum
  Volg deze  eendaagse cursus en je weet wat agile onderscheidt van traditionele aanpakken en begrijpt de essentie van agility. [do 13 februari ]
 • Opleiding Opdrachtgeverschap
  ICT-projecten en ICT-diensten hebben sterke opdrachtgevers nodig. Of je nu werkt binnen de overheid of het bedrijfsleven, je verhoogt de kans op succes aanzienlijk door professioneel opdrachtgeverschap. [di 25 februari ]
Blog: OpenStack, dé open source IaaS solution (Engels)
OpenStack appears to be a strategic choice for many types of organizations, from service providers looking to offer cloud computing services, to companies looking to deploy private cloud initiatives. OpenStack should have a bright future!
Lees verder
Copyright © 2014 inspearit | cibit academy, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences