In deze nieuwsbrief uitgebreide informatie over de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. Microsoft Dynamics AX.
Klik hier indien dit bericht niet goed leesbaar is. 

Dynamics AX

Dynamics AX hoeft niet meer geïntroduceerd te worden. Microsoft heeft lang en intensief gewerkt aan de opvolger van AX 2012 en heeft daar voldoende over gecommuniceerd. Er is veel over te vertellen en ook Prodware informeert u uiteraard graag. Niet alleen met deze en andere nieuwsbrieven. Aansluitend op de officiële release dit kwartaal nodigen wij u van harte uit voor een informatiemiddag waar we Dynamics AX graag aan u tonen.
Lees verder >

Meer dan ERP

Microsoft is altijd al zeer goed geweest in het bieden van een totaaloplossing. De volledige stack die geboden wordt, bestaat niet alleen uit de ERP oplossing, maar uiteraard ook uit de onderliggende database en besturingssoftware. Integratie met een office omgeving is voor iedereen al een vanzelfsprekendheid. Met een druk op de knop exporteert u naar Excel of voegt u AX gegevens samen met een Word template.
Lees verder >

Snel, sneller, snelst 

Waar ICT steeds belangrijker wordt voor uw bedrijfsvoering, daar wilt u snel met uw applicaties kunnen reageren op de ontwikkelingen in uw markt. ERP systemen staan helaas bekend als star en complex. Implementaties en ingebruikname nemen tijd in beslag. Met Lifecycle Services gaat Microsoft deze wereld radicaal wijzigen door snellere introducties van (aangepaste) software componenten.
Lees verder >

Wat is er nieuw? 

Dynamics AX is natuurlijk voornamelijk een technische release ten opzichte van AX 2012. Uiteraard met alle bijbehorende verbeteringen van mobile beschikbaarheid, snellere implementatie, applicatiemanagement, schaalbaarheid en geweldige gebruikerservaring. Maar wat is er nu nieuw aan functionaliteit?
Lees verder >

Onderzoek toont aan 

In de zomer van 2015 publiceerde Joshua Greenbaum een whitepaper na een eerste analyse van Dynamics AX, toen nog bekend onder codenaam AX7. Dit was weliswaar op verzoek van Microsoft, maar Greenbaum staat bekend als onafhankelijk analist met een uitmuntende staat van dienst. Misschien heeft u de moeite genomen zijn analyse te lezen, indien niet vindt u hier een samenvatting met een aantal relevante punten.

Morgen beginnen? 

Net zo enthousiast geworden als wij al zijn? Dat kunnen we helemaal begrijpen. Misschien vraagt u zich af of en wanneer een overstap kan of misschien zelfs gewenst is. Daar is natuurlijk geen eenduidig antwoord op te geven. Wel kunnen we u enige overwegingen meegeven.
Lees verder >

 

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van een artikel in deze nieuwsbrief of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? U kunt ons bereiken via info@prodware.nl of +31 (0)418 68 35 00.
Gebruik de knoppen hieronder om u te abonneren op deze nieuwsbrief of hem door te sturen.
 
Werk hier uw nieuwsbrief voorkeuren bij. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.

Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg info@prodware.nl toe aan uw lijst met vertrouwde adressen.

Copyright © 2016 Prodware Nederland, Alle rechten voorbehouden.